Vanavond op tv: Start Hit the Road, Wie is de Mol?, Streetlab - De Liefde en meer

Vanavond op tv: Start Hit the Road, Wie is de Mol?, Streetlab - De Liefde en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 september

Kijktip :

Deze zaterdagavond belooft veel goeds voor de tv-kijker. Je kunt namelijk genieten van twee gloednieuwe programma’s, Streetlab: De Liefde en Hit The Road. Maar er is nog iets bijzonders te zien op televisie, namelijk de eerste aflevering van de jubileumeditie van Wie is de Mol?. En er is meer… Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: The Lawyer seizoen 2

NPO 3
20:21 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Zweeds-Deense misdaadserie The Lawyer. De originele titel is Advokaten. De acht afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:25 uur te zien op NPO 3. De serie gaat over de jonge, veelbelovende strafpleiter Frank Nordling. Samen met zijn zus was hij er als kind getuige van hoe hun ouders door een autobom om het leven kwamen. Frank gaat vol wraakgevoelens op zoek naar gerechtigheid, maar hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk spel waarin het kleinste foutje fataal kan zijn. Aan het begin van het tweede seizoen is Frank Nordling weer op vrije voeten, en inmiddels de trotse vader van dochter Laura. Het is zijn grootste wens om een normaal bestaan te leiden en zich aan zijn gezin te wijden. Franks vrouw is echter bang dat hun dochtertje gevaar loopt. Sara doet een belangrijke ontdekking in verband met de dood van Therese Waldman, en Frank neemt een onverwacht besluit.

Nieuw: Wie is de Mol?

NPO 1
20:30 uur

Vanavond start een bijzondere editie van Wie is de Mol? om het 20-jarig jubileum te vieren. Tien oud-deelnemers gaan opnieuw op reis voor een nieuwe jacht op een nieuwe Mol. Elke zaterdag rond 20:30 uur op NPO 1. Waar Wie is de Mol? normaal gesproken aan het begin van het nieuwe jaar begint, was er voor dit tv-seizoen een extra seizoen gepland en al voor de uitbraak van het coronavirus opgenomen. Dat extra seizoen is de komende weken te zien. Rik van de Westelaken is opnieuw de presentator. De tien oud-kandidaten die nu opnieuw meedoen, worden pas tijdens de aflevering onthuld. Ze spelen de nieuwe reeks in de Italiaanse streek Toscane. Daar ligt de oorsprong van de renaissance, wat letterlijk 'wedergeboorte' betekent. Het is het thema voor deze nieuwe reeks met bekende Wie is de Mol?-gezichten. Ze beginnen aan het spel in Val d'Orcia, een streek in Midden-Italië. Tijdens hun zoektocht naar de Mol gaan ze langs de geboorteplaatsen en belangrijke bouwwerken van de reuzen van de Renaissance: Michelangelo, Caravaggio en Leonardo da Vinci. Na de aflevering op NPO 1 kunnen fans ook dit seizoen direct zappen naar NPO 3, waar Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen napraten in Moltalk. Met andere oud-deelnemers, die niet opnieuw op reis gingen, discussiëren ze over de opdrachten, complotten en theorieën.

Nieuw: Grantchester seizoen 5

NPO 2
20:35 uur

Vanavond start het nieuwe, vijfde seizoen van de Britse detectiveserie Grantchester. De zes afleveringen zijn wekelijks om 20:35 uur te zien op NPO 2. In de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is het weer tijd voor het jaarlijkse studentenbal. Hoewel dat altijd de nodige onrust in de stad oplevert, is het nu echt uit de hand gelopen. Er wordt een jonge studente dood aangetroffen. Geordie vraagt Will om hulp bij het oplossen van de zaak. Al snel belanden ze in de schimmige wereld van de geheime studentenverenigingen. Studenten gaan soms heel ver om erbij te horen, en dat geldt duidelijk niet alleen voor de mannen.

Nieuw: MolTalk 20 Jaar WIDM

NPO 3
21:30 uur

Ook tijdens het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? blikken oud-deelnemers wekelijks terug op de aflevering in Moltalk. Elke zaterdag rond 21:30 uur op NPO 3, direct na afloop van Wie is de Mol? op NPO 1. Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen ontvangen in VondelCS wekelijks verschillende oud-deelnemers voor de nabeschouwing, met daarin discussies en speculaties over de opdrachten, complotten en theorieën. In het jubileumseizoen van Wie is de Mol? krijgen tien oud-deelnemers nog een keer de kans om het spel te spelen. De nieuwe zoektocht naar de Mol vindt plaats in Italië. In de streek Toscane draait alles om de Renaissance.

Nieuw: Hit the Road

SBS 6
21:30 uur

Hit the Road draait om emotionele en grappige verhalen die eindigen in bijzondere zangperformances - in de auto. In dit nieuwe SBS6-programma trekken Edsilia Rombley, Nick & Simon, Roel van Velzen en Gordon met de auto het land in om overal en nergens passagiers op te pikken. Tijdens de rit delen de passagiers eerst hun bijzondere verhaal, vervolgens zingen ze een lied dat een speciale betekenis voor ze heeft. De drivers luisteren vanachter het stuur en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten. Welke passagier weet ieders hart te stelen en wint een prachtige auto?

Nieuw: Streetlab - De Liefde

NPO 3
22:05 uur

Na twee jaar is Streetlab terug op tv met het nieuwe programma Streetlab: De Liefde. De mannen helpen mensen die wel wat hulp in de liefde kunnen gebruiken. Elke zaterdag rond 22:05 uur op NPO 3. Daan, Jasper, Tim en Stijn gaan op pad als de love doctors van de publieke omroep. Met onderling gekibbel, humor en gevoel voor romantiek, helpen ze mensen die wel wat hulp in de liefde kunnen gebruiken. Van het bedenken van een huwelijksaanzoek, het regelen van een eerste date of het helpen van een stel dat voor het eerst gaat samenwonen: ze gaan geen enkele uitdaging uit de weg. In de eerste aflevering helpen de jongens Thijs. Hij is 20 jaar en betreedt voor het eerst de datingmarkt. Hoe moet hij dat aanpakken en waar heb je het over op zo’n eerste date?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV