Heel Holland Bakt Kids vanaf 3 oktober op NPO Zapp

Heel Holland Bakt Kids vanaf 3 oktober op NPO Zapp
André van Duin en de twee welbekende juryleden!

Nieuws :

Na zeven seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen, want de kandidaten vormen teams. De jonge bakkers doen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. Heel Holland Bakt Kids gaat van start op zaterdag 3 oktober op NPO Zapp.

Juryleden
Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit Heel Holland Bakt Kids hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen! Natuurlijk is presentator André van Duin ook weer van de partij.

Eerste aflevering
Het is de allereerste aflevering van Heel Holland Bakt Kids! De bakkers betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is: Dierendag! De bakduo’s decoreren deze aflevering dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Ondertussen is André druk bezig met konijn Jodocus.

Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 3 oktober wekelijks om 19.25 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle uitzendingen van Heel Holland Bakt Kids terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt Kids vanaf 3 oktober op NPO Zapp of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen