Vanavond op tv: nieuwe aflevering Crisis in de tent, topfilm La vita è bella

Vanavond op tv: nieuwe aflevering Crisis in de tent, topfilm La vita è bella
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 september

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen is inmiddels in volle gang en dat betekent dat we kunnen terugvallen op de inmiddels vertrouwde programma's in de nieuwe programmering, zoals Crisis in de tent. Hiervan is vanavond een nieuwe aflevering te zien op SBS6. Verder onder meer de topfilm La vita è bella. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 8 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tragikomedie: La vita è bella

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de prachtige oorlogsfilm La vita è bella uit. De grote optimist Guido is verliefd op Dora, die echter werd beloofd aan een fascistische bureaucraat. Guido ontvoert zijn geliefde op de dag van haar verloving. Samen krijgen ze een zoon. Intussen is in Italië de rassenwet in werking getreden en wordt Guido - omdat hij een Jood is - samen met zijn zoon naar een concentratiekamp gedeporteerd. Hij slaagt erin zijn angst te overwinnen en zijn gevoel voor humor te laten zegevieren.


Tv-première: Mile 22

Veronica
Veronica
20:30 uur

Tegelijkertijd met het prachtige La vita è bella is op Veronica de tv-première van de actiefilm Mile 22 te zien. Onder leiding van James Silva probeert een klein team van Amerikaanse geheim agenten de mysterieuze politieagent Li Noor uit Indonesië te smokkelen. Li Noor bezit vitale informatie over een mogelijke terroristische aanval. Ze moeten 22 mijl overbruggen om hem van de Amerikaanse ambassade naar het vliegveld te krijgen, terwijl de vijand hen op de hielen zit.


De Kunstdetective: ring van Oscar Wilde

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

In de tweede aflevering van De Kunstdetective duikt Arthur Brand in Londen diep de onderwereld in, op zoek naar de ring van Oscar Wilde. Deze gouden ring werd in 2002 gestolen in de Universiteit van Oxford, waar Wilde gestudeerd heeft. De kunstdetective ontdekt dat de ring twee keer gestolen is, eerst in Oxford, en in 2015 nogmaals, in Londen. Arthur weet de ring te traceren. Eind goed, al goed, zou je denken. Maar dat loopt heel anders...


Nieuw: Drowning in Plastic

Canvas
Canvas
21:20 uur

In de tweedelige reportage Drowning in Plastic ontdekt Liz Bonnin de gevaren van plastic in de oceanen. Bonnin trekt naar een afgelegen eiland voor de kust van Australië. Het is een broedplaats voor de grote pijlstormvogel, wiens kuikens dodelijke hoeveelheden plastic naar binnen krijgen. In de Koraaltriangel komt ze te weten waarom plastic zo schadelijk is voor de kwetsbare koraalriffen.


Crisis in de tent: overal bonnetjes

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Crisis in de tent helpen topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal Hotel Herberg Joure/Hotel Klaar, waar overal bonnetjes rondslingeren en de zorgen groot zijn. Ardi Anker (43) en Anne-Klare Dingemans (41) namen in februari Hotel Herberg Joure/Hotel Klaar over. Ze stoppen al hun spaargeld in de verbouwing en zijn nog maar net open als de coronacrisis toeslaat. Met ook nog eens drie kleine kinderen zijn de zorgen groot.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe aflevering Crisis in de tent, topfilm La vita è bella of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier