Woensdag in Jinek: Jean-Luc Murk over de problemen bij vaccin AstraZeneca

Woensdag in Jinek: Jean-Luc Murk over de problemen bij vaccin AstraZeneca
De gasten van woensdag 9 september

Kijktip :

Het is een flinke tegenslag in de race naar een coronavaccin: een proefpersoon van een vaccin van AstraZeneca blijkt ziek te zijn geworden. Jean-Luc Murk bespreekt de kwestie bij Jinek. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 9 september

  • Farmaceut AstraZeneca en de universiteit van Oxford onderbreken de test met een potentieel coronavaccin. Bij een Britse proefpersoon is een onverwachte ernstige aandoening geconstateerd. Wat betekent dit voor de ontwikkeling van een coronamedicijn? Vanavond praten we erover met arts-microbioloog Jean-Luc Murk van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
  • In een nieuw seizoen De outsiders gaat Tim den Besten weer op zoek naar mensen met een ander wereldbeeld. Personen die bewust kiezen voor een leven buiten de gebaande paden. Tim is vanavond te gast, samen met Brahman Menor: hij gelooft dat je grotendeels kunt leven zonder eten, drinken en slaap.
  • De coronacrisis kent veel verliezers, maar de cijfers van een aantal bedrijven schoot juist door het dak de afgelopen maanden. Aan tafel Jitse Groen, de CEO van Just Eat Takeaway, in Nederland bekend als Thuisbezorgd, een bedrijf dat in een razend tempo de wereld verovert met het bezorgen van eten. Nu iedereen in de coronatijd meer eten bestelt dan ooit, is die groei in een nog verdere stroomversnelling geraakt.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Jean-Luc Murk over de problemen bij vaccin AstraZeneca of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier