Donderdag in De Vooravond: Roxane van Iperen en Johnny de Mol over ramp Moria

Donderdag in De Vooravond: Roxane van Iperen en Johnny de Mol over ramp Moria
De gasten van donderdag 10 september

Kijktip :

Een enorme brand heeft voor een ongekende tragedie gezorgd in het vluchtelingenkamp Moria, op het Griekse eiland Lesbos. Duizenden vluchtelingen zijn alles kwijt. Roxane van Iperen en Johnny de Mol praten er vanavond over in De Vooravond. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 10 september

  • Het Griekse vluchtelingenkamp Moria is door brand verwoest, duizenden vluchtelingen zitten wederom zonder dak boven hun hoofd. Vanavond is er een ingelast debat in de Tweede Kamer. Hoe wordt er gedacht over de opvang van 500 Griekse weeskinderen in Nederland? Aan tafel: Roxane van Iperen en Johnny de Mol.
  • Tuğrul Çirakoğlu is schoonmaker, gespecialiseerd in extreme situaties. Denk aan een met bloed besmeurde plaats delict of kamers waar maandenlang een lichaam heeft gelegen. Het werk is niet alleen fysiek zwaar, maar ook mentaal belastend. Nu is er een 4-delige documentaireserie over zijn werk gemaakt: Niet normaal vies: de wereld van schoonmaker Tuğrul.
  • Ed Sheeran scoort al jaren hit na hit. Maar hoe doet hij dat? Singer-songwriter Judy Blank heeft een vermoeden.
  • Feest in de gamewereld: Super Mario viert de 35e verjaardag. We spelen het iconische spel in de studio met fans Thijs van Domburg en Emilio Guzman, onder begeleiding van het Jong Nederlands Blazers Ensemble.
  • Uiteraard ook een Minuut van Ruud en de Studioplant laat van zich horen.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Roxane van Iperen en Johnny de Mol over ramp Moria of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen