Vrijdag in Op1: Angela de Jong over Veronica Inside

Vrijdag in Op1: Angela de Jong over Veronica Inside
De gasten van vrijdag 11 september

Kijktip :

Mediacolumnist Angela de Jong zit vanavond bij Op1 om haar licht te laten schijnen op de nieuwe aflevering van Veronica Inside van vanavond. Wie zijn er vanavond nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - vrijdag 11 september

  • Tofik Dibi schreef het boek Monster van Wokeness over een activist die op social media de strijd aangaat met ongelijkheid. Binnen mum van tijd groeit ze uit tot Nederlands meest invloedrijke activist, maar betaalt daar een enorme prijs voor. Vanavond vertelt Dibi er alles over.
  • De start van een nieuw seizoen Veronica Inside gaat nooit geruisloos voorbij, maar dit jaar spande de kroon. Voor de zomer kregen Johan Derksen en René van der Gijp het aan de stok met presentator Wilfred Genee. De eerste recensie is bij Op1 aan tafel, met AD columnist Angela de Jong.
  • Morgen gaat de Eredivisie van start en het gaat een spannend seizoen worden; niet alleen vanwege de competitie maar ook omdat corona een belangrijke factor gaat worden. Feyenoord-clubarts Casper van Eijck en clubviroloog Annemiek van der Eijk praten je bij.
  • De zomer is nog niet voorbij: vanaf zondag stijgt de temperatuur misschien wel naar tropische waarden, met regionaal zelfs kans op een hittegolf. En ook over de temperaturen in de afgelopen maanden mogen we niet klagen. Gerrit Hiemstra over de temperaturen van deze zomer, het klimaat en zijn eigen duurzame huis waar veel over te doen is.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 11 september gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Angela de Jong over Veronica Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier