Progrès Niedercorn - Willem II live op tv (Europa League-voorronde)

Progrès Niedercorn - Willem II live op tv (Europa League-voorronde)
Start Europese campagne Tilburgers

Sport :

Willem II speelt op woensdag 16 september om 18.30 uur in de tweede voorronde van de Europa League een uitwedstrijd bij Progrès Niedercorn. RTL 7 doet live verslag op tv.

Samenvatting en hoogtepunten Progrès Niedercorn - Willem II

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Luxemburg
Als nummer vijf van het onafgemaakte eredivisieseizoen 2019/20 mag Willem II woensdagavond starten in de tweede voorronde van de Europa League. De wedstrijd tegen de Luxemburgse nummer twee gaat over één duel.

Volgende rondes
Als Willem II de wedstrijd in Luxemburg wint, volgt volgende week donderdag 24 september een duel tegen de winnaar van Rangers FC (Schotland) - Lincoln Red Imps (Gibraltar). Na die ronde is er ook nog een play-off waarin duidelijk wordt wie de groepsfase van de Europa League bereikt.

Progrès Niedercorn - Willem II is woensdag 16 september om 18.30 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Progrès Niedercorn - Willem II live op tv (Europa League-voorronde) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen