Amerikaanse politieserie Deputy gaat donderdag van start op Veronica

Amerikaanse politieserie Deputy gaat donderdag van start op Veronica
Bill Hollister krijgt belangrijke taak

Kijktip :

Vanaf donderdag 17 september is de Amerikaanse politieserie Deputy wekelijks met dubbele afleveringen te zien op Veronica. Hierin volgen we Bill Hollister, die uit het niets een belangrijke taak toegewezen krijgt: wanneer de pas gekozen sheriff van Los Angeles overlijdt, wordt Bill aangewezen om diens plaats in te nemen.

Regels
Bill krijgt de leiding over één van de grootste politie-eenheden ter wereld, waar zo'n 10.000 agenten in dienst zijn. De jonge en losgeslagen politieagent trekt zich echter weinig aan van de regels. In de eerste aflevering is te zien hoe hij, tegen alle protocollen in, zelf deelneemt aan een inval in een schuilplaats van de maffia. Bij de inval wordt één van de gangsters voor de ogen van zijn kinderen gedood. Bill probeert zijn vriend Cade ervan te overtuigen de kinderen te adopteren.

Gevangenis
Ondertussen wordt Bills peetzoon Joseph aangevallen in de gevangenis, waar hij dienst heeft. Een gedetineerde steelt zijn uniform en ontsnapt. Dat kan Bill er niet bij hebben, want na het incident met de gangsters is er een onderzoek naar hem ingesteld; hij overweegt zelfs om uit zichzelf op te stappen. Bills vrouw en zijn ondergeschikte weten hem echter over te halen om dat niet te doen. En daar blijft het niet bij... Kortom, de eerste aflevering staat meteen bol van de actie.

De politieserie Deputy is vanaf donderdag 17 september wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Amerikaanse politieserie Deputy gaat donderdag van start op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen