Woensdag in De Vooravond: o.a. Tim Hofman over Algemene Beschouwingen

Woensdag in De Vooravond: o.a. Tim Hofman over Algemene Beschouwingen
De gasten van woensdag 16 september

Kijktip :

Een dag na Prinsjesdag zijn de Algemene Politieke Beschouwingen begonnen in de Tweede Kamer. De gemoederen liepen meteen hoog op, en de politieke dag wordt nabeschouwd bij De Vooravond met onder anderen Tim Hofman. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - woensdag 16 september

  • Het is vandaag de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen. Een debat over de miljoenennota, maar vooral: de aftrap van de verkiezingscampagne. We bespreken het met Tim Hofman, Guus Valk en Talitha Muusse.
  • Dave von Raven, de zanger van The Kik, sleepte jarenlang bij iedere verhuizing een tas van zijn opa mee. Hij is hier met de inhoud.
  • Wij hebben aan onze geschiedenisleraren gevraagd wat zij ons willen leren over onze eigen geschiedenis. Vanavond krijgen we weer les van Lucelle uit Ermelo, Tim uit Heemstede en Marike uit Amsterdam. Vanavond het hoofdstuk: Vrouwen van weleer.
  • Amber Gomaa sluit af met muziek!

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: o.a. Tim Hofman over Algemene Beschouwingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen