NS Mura - PSV live op tv

NS Mura - PSV live op tv
Derde voorronde Europa League

Sport :

Op donderdag 24 september begint PSV om 19.00 uur aan het nieuwe Europese voetbalseizoen met een wedstrijd bij het Sloveense NS Mura in de derde voorronde van de Europa League. SBS6 doet live verslag op tv. Online kun je live kijken op KIJK.nl en via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten NS Mura - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.


Slovenië
Alle voorrondes in de Europa League gaan over één duel. De loting heeft voor PSV een uitwedstrijd in Slovenië opgeleverd. Mura is de bekerwinnaar en nummer vier van het afgelopen seizoen in de Sloveense competitie.

Laatste horde
Die club begon al in de eerste voorronde van de Europa League. Na deze derde voorronde volgt nog één horde tot de groepsfase: de play-offronde. Als PSV Mura donderdag verslaat, volgt in de play-off de winnaar van Rosenborg - Alanyaspor.

NS Mura - PSV is donderdag 24 september om 19.00 uur live te zien op SBS6 en online op KIJK.nl en via Gids.tv. De voorbeschouwing begint om 18.30 uur. De samenvatting van Mura - PSV volgt na afloop op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV