Giro d'Italia 2020 live op tv

Giro d'Italia 2020 live op tv
Race om het roze in oktober

Sport :

Van zaterdag 3 tot en met zondag 25 oktober is de Giro d'Italia, de tweede grote wielerronde die in het aangepaste 'coronaseizoen' op het programma staat. Eurosport doet elke dag live verslag op tv (Eurosport 1) en online via de Eurosport Player.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Sicilië-Milaan
Twee weken na de Tour de France en een week na de WK wielrennen begint de Giro d'Italia van 2020 op het Italiaanse eiland Sicilië. Van zuid naar noord, langs de oostkust, rijden de renners in drie weken naar de Alpen om te eindigen in Milaan.

Favorieten
De winnaar van de Giro van 2019, Richard Carapaz, gaat niet van start. Tot de topfavorieten behoren dit jaar Simon Yates, Geraint Thomas en Vincenzo Nibali. Ook de Nederlanders zijn sterk vertegenwoordigd. Met Steven Kruijswijk, Wilco Kelderman en Sam Oomen doen er drie sterke klassementsrenners mee.

De Giro d'Italia 2020 is van zaterdag 3 tot en met zondag 25 oktober dagelijks live te zien bij Eurosport, vrijwel elke dag op Eurosport 1 met starttijden tussen 12.00 en 13.15 uur. Bekijk de tijden in de tv-gids van Eurosport 1. Online kun je kijken via de Eurosport Player.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia 2020 live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier