Nieuw programma Dynamo Beyond Belief vanaf vrijdag te zien op Discovery

Nieuw programma Dynamo Beyond Belief vanaf vrijdag te zien op Discovery
Straatgoochelaar showt nieuwe trucs

Kijktip :

Vanaf vrijdag 2 oktober is het nieuwe, driedelige programma Dynamo Beyond Belief te zien op Discovery. Hierin laat de beroemde illusionist en straatgoochelaar Dynamo veel opvallende nieuwe trucs zien, waarmee hij verrassender dan ooit is. Na serieuze bedreigingen voor zijn carrière (voedselvergiftiging en artritis) is Dynamo helemaal terug!

Voorbijgangers
In de periode dat Dynamo herstelde van de voedselvergiftiging en artritis, heeft hij allerminst stilgezeten. Sterker nog: de illusionist heeft een aantal verbazingwekkende en opvallende trucs bedacht. In Dynamo Beyond Belief zal hij deze voor het eerst ten uitvoer brengen op verbaasde voorbijgangers over de hele wereld.

Ziekte
Tussen de trucs door vertelt Dynamo openhartig over de chronische ziekte waar hij aan lijdt. De magie staat echter op de eerste plaats: van Japan tot Mexico en van Dubai tot Rusland, overal ter wereld vallen de monden van zijn toeschouwers weer open wanneer hij een geldbriefje dwars door een glazen fles duwt of een hoopje zand verandert in een berg krioelende insecten.

Het nieuwe programma Dynamo Beyond Belief is vanaf vrijdag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Dynamo Beyond Belief vanaf vrijdag te zien op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier