Donderdag in De Vooravond: Suzanne Schulting en Jeroen Otter over bewogen zomer

Donderdag in De Vooravond: Suzanne Schulting en Jeroen Otter over bewogen zomer
De gasten van donderdag 1 oktober

Kijktip :

Afgelopen zomer overleed shorttracker Lara van Ruijven op 27-jarige leeftijd. Een grote klap voor de kleine shorttrackwereld. In De Vooravond blikken Suzanne Schulting en Jeroen Otter terug op hun bewogen zomer. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in De Vooravond - donderdag 1 oktober

  • Ben Feringa kreeg in 2016 de Nobelprijs voor zijn baanbrekende onderzoek naar moleculaire nanomachines. Hij doet nu een dringende oproep om meer geld voor de wetenschap vrij te maken.
  • Vannacht werd een pandemie-special uitgezonden van de befaamde tekenfilmserie South Park.Haroon Ali moest erom lachen én huilen.
  • Homoseksualiteit is nogal altijd een heet hangijzer in de sport, vooral bij voetbal. Aan tafel: Frank Evenblij en Bart Vriends.
  • Shorttracker Suzanne Schulting en haar coach Jeroen Otter vertellen over hun zeer bewogen zomer en blikken vooruit op het aanstaande seizoen.
  • En er is muziek van Lucas Hamming.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in De Vooravond: Suzanne Schulting en Jeroen Otter over bewogen zomer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen