Vanavond op tv: eigenzinnige keuzes in Chateau Meiland, nieuw seizoen Waar is De Mol?

Vanavond op tv: eigenzinnige keuzes in Chateau Meiland, nieuw seizoen Waar is De Mol?
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 oktober

Kijktip :

Voor de maandagavond heeft SBS6 weer een interessant programma in elkaar gedraaid. Uiteraard kunnen we eerst weer genieten van een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, om vervolgens meteen door te gaan met een nieuw seizoen van Waar is De Mol? - met in de eerste aflevering Johan Derksen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Tot de dood ons scheidt

NPO 2
20:25 uur

De documentaire Tot de dood ons scheidt gaat over het proces van echtscheiden als je bijna 70 bent. Uit elkaar gaan is dan verdrietig, maar ook moedig, soms zelf noodzakelijk. 'Tot de dood ons scheidt', dat is wat Marga & Mat en Gerda & Bennie elkaar beloofden. Na bijna veertig jaar huwelijk en een gedeeld leven met kinderen en kleinkinderen, besluiten ze alsnog uit elkaar te gaan. In de spreekkamer van de mediator regelen ze hun scheiding.


Chateau Meiland: eigenzinnige stylingkeuzes

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Chateau Meiland blijft Martien Meiland ook in zijn nieuwe boerderij eigenzinnige keuzes maken. 'Net doen of je gek bent' - het is de succesvolle levensfilosofie van Martien. Door je niets aan te trekken van anderen en eigenzinnige keuzes te maken, kom je het verst. Ook nu het Chateau verkocht wordt, blijft Martien zijn eigen smaak trouw. En niet alleen het kasteel in Frankrijk moet mooi gestyled zijn, ook de boerderij in Hengelo moet typisch Meiland worden.


Terug: Wie kent mij nog?

NPO 2
21:15 uur

Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid deelt de EO de levensverhalen van vijf eenzame mensen. In Wie kent mij nog?, deze week elke werkdag om 21:15 uur op NPO 2, vertellen zij hoe hun eenzaamheid is ontstaan en hoe het is om eenzaam te zijn. Het zijn aangrijpende portretten van hun leven waarmee de omroep laat zien dat eenzaamheid veel verder gaat dan het ontbreken van sociaal contact.


Terug: Waar is De Mol?

SBS 6
21:30 uur

In een nieuw seizoen van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met bekende Nederlanders op pad in eigen land. In de eerste aflevering maakt hij met Johan Derksen een tour door Drenthe. De reis start in Johans woonplaats Grolloo en leidt via een brommertocht langs z'n ouderlijk huis en jeugdvoetbalclub, de Hunebed Highway en een rondje over het circuit van Assen naar een gevangeniscel in Veenhuizen.


Seizoensfinale: The Walking Dead seizoen 10

FOX
22:00 uur

Sinds maart was het wachten op de laatste aflevering van The Walking Dead seizoen 10. De opnames van de seizoensfinale waren nog niet klaar toen de wereld in lockdown ging vanwege het coronavirus. Nu is het slot maandag te zien op FOX. In de seizoensfinale van The Walking Dead voert Beta het laatste gevecht in de Whisperer War. Eugene, Ezekiel en Yumiko staan tegenover Eugene's radiocontact in West Virginia. Het zal de levens van de overlevenden voor altijd veranderen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: eigenzinnige keuzes in Chateau Meiland, nieuw seizoen Waar is De Mol? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier