Maandag 12 oktober in Chateau Meiland: fotoshoot voor kledinglijn van Maxime

Maandag 12 oktober in Chateau Meiland: fotoshoot voor kledinglijn van Maxime
Martien blijkt natuurtalent

Kijktip :

Maandagavond kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van hét kijkcijferkanon van SBS6: Chateau Meiland. Deze week is te zien hoe Martien Meiland een natuurtalent blijkt te zijn bij de fotosessie voor de kledinglijn van zijn dochter Maxime.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Decor
Maxime heeft een eigen modelijn opgezet en die is helemaal klaar voor de verkoop. Er ontbreekt nog één dingetje: er moeten nog een aantal mooie foto's gemaakt worden - met haarzelf als model. Maxime wil graag een leuke shoot in de buitenlucht, tussen de koeien, maar die staan net vandaag niet in de wei. Gelukkig heeft haar vader Martien een idee voor een beter decor.

Tekst gaat verder onder video's.

Styling
Want wat is er nu mooier dan foto's in het chateau? Al snel blijkt Martien een natuurtalent: hij schiet uit de losse pols een paar plaatjes, en mode en styling zijn nu eenmaal zijn passie. Dat wordt eens te meer duidelijk als Martien de gite inricht. Alles is bijna klaar en de familie gaat bijna verhuizen, maar de poes - mevrouw Jansen - is wel érg bejaard en futloos. Gaat ze mee terug naar Nederland of wordt het chateau haar laatste rustplaats?

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 12 oktober in Chateau Meiland: fotoshoot voor kledinglijn van Maxime of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV