Stef Bos brengt muzikale odes in nieuw programma

Stef Bos brengt muzikale odes in nieuw programma
Serenade van Stef vanaf 26 november op NPO 1

Nieuws :

Op vrijdag 6 november start Serenade van Stef, een nieuwe 7-delige tv-serie waarin zanger/tekstschrijver Stef Bos mensen ontmoet die in hun leven in problemen zijn gekomen door uiteenlopende omstandigheden. Serenade met Stef is vanaf 6 november te zien op NPO 1.

Mensen met een verleden van geweld, van verslaving of van gewoon ‘domme pech’. Mensen die in hun leven soms de verkeerde afslag namen en diep de afgrond in keken. Mensen die dankzij de naastenliefde van anderen weer uit het dal zijn geklommen.

Engelen
“De mooiste bloemen vind je aan de rand van het ravijn, en op de rand ervan waken vaak engelen”, aldus Stef. “In elk leven zit een lied en de verhalen van de mensen die ik ontmoet zijn als zaadjes in mijn hoofd. Ze brengen iets teweeg bij me waardoor een lied ontstaat. In de nummers die ik voor deze mensen schrijf en voor hen mag uitvoeren zie ik welke spiegel zij mij voorhouden.”

Pauluskerk
Zo ontmoet Stef in de voormalige Bijlmerbajes Eric. Verder ontmoet hij de Maastrichtse Astrid en in de Rotterdamse Pauluskerk spreekt hij met Abraham (zie foto), die 20 jaar lang als ongedocumenteerde op straat leefde.

Serenade met Stef is vanaf 6 november elke vrijdag om 16.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serenade met Stef terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stef Bos brengt muzikale odes in nieuw programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV