Finale World Grand Prix Dirk van Duijvenbode - Gerwyn Price live op tv

Finale World Grand Prix Dirk van Duijvenbode - Gerwyn Price live op tv
Kan de Nederlander zijn stunt voltooien?

Sport :

De Nederlandse debutant Dirk van Duijvenbode, die vóór de start van de World Grand Prix de 73ste plek op de Order of Merit innam, heeft voor een daverende verrassing gezorgd door de finale van het prestigieuze toernooi te bereiken. In de finale wacht Gerwyn Price en de wedstrijd is op maandag 12 oktober live te zien op RTL 7.

Finale World Grand Prix gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Tijden
RTL 7 heeft al de hele week verslag gedaan van het toernooi, dat dit jaar voor het eerst in het Engelse Coventry werd gehouden in plaats van de Ierse hoofdstad Dublin. De uitzending van maandag 12 oktober, met een live verslag van de finale, begint om 20.30 uur. Dirk van Duijvenbode en Gerwyn Price zullen rond 21.10 uur het podium betreden om aan de wedstrijd te beginnen. De uitzending van RTL 7 is naar verwachting rond de klok van 23.00 uur afgelopen.

Tekst gaat verder onder video's.

Dubbel in, dubbel uit
De World Grand Prix is het enige toernooi op de dartkalender waarbij de spelers met een dubbel moeten eindigen én beginnen. Kortom, de dubbels raken zijn van levensbelang. Dat heeft Van Duijvenbode tot dusver uitstekend gedaan: hij versloeg in zijn 'road to the final' achtereenvolgens Mensur Suljovic, Dimitri van den Bergh, Gary Anderson en Simon Whitlock. Geen kinderachtige namen. Kan Van Duijvenbode de opvolger worden van illustere winnaars als Phil Taylor en Michael van Gerwen?

De uitzending van RTL 7, met een live verslag van de finale van de World Grand Prix, begint op maandag 12 oktober om 20.30 uur. Je kunt daarna de hele finale van de World Grand Prix terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV