Donderdag in Beste Zangers: Milow wordt verrast door zijn collega's

Donderdag in Beste Zangers: Milow wordt verrast door zijn collega's
Vlaamse zanger staat centraal

Kijktip :

Op donderdag 15 oktober is er weer een nieuwe aflevering van Beste Zangers te zien op NPO 1 en dit keer is het de Vlaamse zanger Milow die centraal staat. Hij wordt verrast met prachtige en ontroerende optredens van zijn collega's, onder wie Stef Bos, Sanne Hans en Tabitha.

Beste Zangers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Grote hits
Milow (echte naam: Jonathan Vandenbroeck) brak in 2008 op grootse wijze door in Nederland met een cover van 'Ayo Technology', een nummer van 50 Cent en Justin Timberlake. Grote hits als 'You Don't Know' en 'You and Me (In My Pocket)' volgden. De Belgische singer-songwriter heeft al laten zien dat hij zich andere nummers eigen kan maken, maar deze week zijn de rollen omgedraaid.

Tekst gaat verder onder video's.

Controlfreak
Weten zijn collega's Milow te raken met zijn eigen popnummers en akoestische liedjes? Als controlfreak is het voor Milow lastig om de regie uit handen te geven, maar hij denkt dat dit het juiste moment daarvoor is. Suzan & Freek zingen één van Suzans favoriete liedjes van Milow en Stef Bos gaat één van zijn Engelstalige nummers op geheel eigen wijze zingen: in het Nederlands.

Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beste Zangers: Milow wordt verrast door zijn collega's of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen