Schotse thrillerserie The Victim vanaf zaterdag 17 oktober te zien op NPO 2

Schotse thrillerserie The Victim vanaf zaterdag 17 oktober te zien op NPO 2
Wie vermoordde het zoontje van Anna Dean?

Kijktip :

Vanaf zaterdag 17 oktober kunnen liefhebbers van spannende thrillerseries er weer even goed voor gaan zitten. NPO 2 zendt elke week een aflevering van de Schotse thrillerserie The Victim uit, die zich vijftien jaar na de moord op het negenjarige zoontje van Anna Dean afspeelt.

The Victim gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kindermoordenaar
Nog altijd is de zaak rond de moord niet opgelost. Het staat wel vast dat de dader slechts een paar jaar ouder was, maar wie is het? Wanneer er online een bericht verschijnt waarin Craig Myers bestempeld wordt als de schuldige en de moordenaar, wordt hij vlak daarna ernstig mishandeld. Het is echter maar de vraag of hij écht de kindermoordenaar in kwestie is.

Tekst gaat verder onder video's.

Edinburgh
Vlak na het gewelddadige incident start er in Edinburgh een rechtszaak tegen Anna Dean in de kwestie-Craig Myers. Belangrijke vraag in het onderzoek is of Anna het bericht op internet heeft geplaatst, waarmee ze schuldig zou zijn aan de mishandeling. Ook moet onderzocht worden of Craig de kindermoordenaar is; kan hij worden veroordeeld?

De Schotse thrillerserie The Victim is vanaf zaterdag 17 oktober wekelijks rond 22.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Victim terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schotse thrillerserie The Victim vanaf zaterdag 17 oktober te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV