Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf 23 oktober te zien in Nederland

Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf 23 oktober te zien in Nederland
Russell Crowe als grote baas van Fox News

Nieuws :

De geprezen dramaserie The Loudest Voice is dit najaar voor het eerst op de Nederlandse televisietoestellen te zien. De serie biedt een bijzonder inkijkje in de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse conservatieve nieuwszender Fox News. De serie is vanaf 23 oktober elke vrijdag om 22.20 uur op NPO 2.

De serie volgt Roger Ailes (gespeeld door Russell Crowe) vanaf 1996, wanneer hij wordt ontslagen bij zijn werkgever CNBC en besluit aan de slag te gaan voor Fox News, een nieuwe concurrerende nieuwszender van Rupert Murdoch.

Hoe ging hij te werk?
De nietsontziende Ailes is van drie zaken overtuigd: conservatieve kijkers hebben behoefte aan hun eigen nieuws, nieuws hoeft niet per se over feiten te gaan en als het goed gaat met Fox, kan hij niet de laan uit worden gestuurd. Hoe ging Ailes te werk? Wat deed hij om Fox News naar de top te brengen, en wat waren de gevolgen van zijn acties voor zijn persoonlijk leven?

Showtime
De serie werd in Amerika uitgezonden op de veelbekeken betaalzender Showtime. Russell Crowe speelt de rol van Ailes, waarvoor hij een Golden Globe won voor beste acteur in een mini-serie.

De zevendelige dramaserie The Loudest Voice is vanaf 23 oktober elke vrijdag om 22.20 uur te zien op NPO 2. De serie is nu al in zijn geheel te zien op NPO Plus.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf 23 oktober te zien in Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen