Fred van Leer dinsdag terug met Alles Uit De Kast op TLC

Fred van Leer dinsdag terug met Alles Uit De Kast op TLC
Fred helpt met een nieuwe look

Kijktip :

Fred van Leer is vanaf dinsdag terug met een nieuw seizoen van Alles Uit De Kast. Hij schiet kandidaten weer te hulp met een nieuwe look. Vanaf 20 oktober is Fred van Leer: Alles Uit De Kast elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC.

Fred van Leer: Alles uit de Kast gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zelfvertrouwen
Het is Freds missie om de buitenkant van de deelnemende vrouwen te veranderen, zodat zij van binnen ook een verandering doormaken en hun zelfvertrouwen weer kunnen terugvinden. Achttien vrouwen met de meest uiteenlopende vormen en maten doen mee, omdat zij moeite hebben om zich te kleden.

Luisterend oor
Met de nodige humor, een luisterend oor en het beste stylingadvies van Nederland staat Fred voor de vrouwen klaar en leert hij hen op een andere manier weer naar zichzelf te kijken.

__Fred van Leer: Alles Uit De Kast is vanaf dinsdag 20 oktober elke dinsdag om 20.30 uur te zien op TLC. Je kunt alle afleveringen van Fred van Leer: Alles Uit De Kast terugkijken op Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer dinsdag terug met Alles Uit De Kast op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen