Woensdag in Waar doen ze het van?: Grote veranderingen

Woensdag in Waar doen ze het van?: Grote veranderingen
Lamborghini van 1 miljoen?

Kijktip :

Het programma Waar doen ze het van? richt de camera op 4 gezinnen die rond moeten komen van verschillende maandbudgetten. De aflevering van woensdag 21 oktober staat in het teken van grote veranderingen.

Waar doen ze het van? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Schuldsanering
Joke en Marco de Vrind hopen dat zij toestemming krijgen om in de schuldsanering een deel van hun schulden af te lossen, maar het grootste deel van een slordige 90 duizend euro moet dan kwijtgescholden worden. Kunnen zij gebruikmaken van deze regeling? Ondertussen leven zij nu van 75 euro per week, waarvan een groot deel opgaat aan tabak.

1 miljoen
De familie Geerts gaat naar de verloskundige, want inderdaad, nummer acht is op komst. Moeder Annemarie (44) is blij. Bij de Azimi's maken ze zich druk om heel andere dingen: welke kleur moet de gloednieuwe, bijna 1 miljoen kostende Lamborghini krijgen?

Het nieuwe programma Waar doen ze het van? is vanaf woensdag 23 september wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Waar doen ze het van? terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Waar doen ze het van?: Grote veranderingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen