Vanavond op tv: Waar Doen Ze Het Van?, Ajax – Liverpool (Champions League) en meer

Vanavond op tv: Waar Doen Ze Het Van?, Ajax – Liverpool (Champions League) en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 oktober

Kijktip :

Vanavond is er weer Champions League-voetbal en Ajax komt deze keer in actie, de Amsterdammers spelen tegen Liverpool. Mocht je niet van voetbal houden, dan is er ook meer dan genoeg moois op televisie te zien. Denk aan een nieuw seizoen van The Royals, een Star Trek-film of een nieuwe aflevering van Waar Doen Ze Het Van? En er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 21 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Sciencefiction: Star Trek - Into Darkness

RTL 7
20:29 uur

In de film Star Trek: Into Darkness keert het ruimteschip USS Enterprise onder leiding van kapitein Kirk terug naar de aarde. Tijdens een meeting waarbij de gehele Starfleet-top aanwezig is, vindt er een bloedige aanslag plaats. De geniale, meedogenloze Kahn blijkt hierachter te zitten. Hiermee verklaart hij de oorlog aan de Federatie. Voor Kirk, Spock en de rest van de bemanning van de Enterprise is dit het begin van de grootste klopjacht ooit.


Live: Ajax - Liverpool

SBS 6
20:30 uur

Vanavond speelt Ajax om 21.00 uur in de Champions League-groepsfase een thuiswedstrijd tegen Liverpool. Met Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland heeft Ajax een mooie loting voor de groepsfase van de Champions League. De eerste tegenstander in Groep D is de Engelse kampioen, die het vanwege een blessure zonder Virgil van Dijk moeten doen.


Start: The Royals seizoen 3

FOX
21:31 uur

Vanavond start het derde seizoen van de dramaserie The Royals op FOX. Elke woensdag om 21:30 uur zijn dubbele afleveringen te zien op de Nederlandse seriezender. The Royals gaat over een fictieve versie van de Britse koninklijke familie. De dood van de moordenaar van koning Simon opent aan het begin van het nieuwe seizoen voor nieuwe perspectieven voor de koninklijke familie. Liam zoekt troost in gelegenheden van bedenkelijk allooi. Prins Robert leeft, maar is hij gezond?


Waar doen ze het van?: grote veranderingen

NPO 1
21:40 uur

Deze aflevering van Waar doen ze het van? staat in het teken van grote veranderingen. Joke en Marco de Vrind hopen dat zij toestemming krijgen om in de schuldsanering een deel van hun schulden af te lossen, maar het grootste deel van een slordige 90 duizend euro moet dan kwijtgescholden worden. Kunnen zij gebruikmaken van deze regeling? Ondertussen leven zij nu van 75 euro per week, waarvan een groot deel opgaat aan tabak. De familie Geerts gaat naar de verloskundige, want inderdaad, nummer acht is op komst. Moeder Annemarie (44) is blij. Bij de Azimi's maken ze zich druk om heel andere dingen: welke kleur moet de gloednieuwe, bijna 1 miljoen kostende Lamborghini krijgen?


Andere Tijden: razzia Hollandia Kattenburg

NPO 2
22:25 uur

Andere Tijden blikt in deze aflevering terug op Hollandia Kattenburg, een fabriek in oorlogstijd. Op 11 november 1942 worden de joodse werknemers van de textielfabriek Hollandia Kattenburg in Amsterdam-Noord, met hun gezinnen, door de nazi's opgepakt en weggevoerd. In totaal gaat het om 826 mannen, vrouwen en kinderen. Slechts acht van hen zullen de oorlog overleven. Andere Tijden belicht de even succesvolle als dramatische geschiedenis van deze fabriek, die na de oorlog ondanks alles de draad weer oppakt, om pas in 1969 voorgoed de deuren te sluiten. Wat rest in Amsterdam-Noord is een monument dat staat op de plek waar vroeger de arbeiders de fabriek verlieten. En ieder jaar op 11 november wordt hier de grootste Nederlandse bedrijfsrazzia uit de oorlog herdacht.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Waar Doen Ze Het Van?, Ajax – Liverpool (Champions League) en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV