Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf vrijdag op NPO 2

Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf vrijdag op NPO 2
Het leven van Fox News-leider Roger Ailes

Kijktip :

De nieuwe dramaserie The Loudest Voice biedt een inkijkje in de ontstaansgeschiedenis van de Amerikaanse conservatieve nieuwszender Fox News. De zeven afleveringen zijn de komende vrijdagen rond 22.20 uur te zien op NPO 2.

Nieuwszender
De serie volgt Roger Ailes (gespeeld door Russell Crowe) vanaf 1996, wanneer hij wordt ontslagen bij zijn werkgever CNBC en besluit aan de slag te gaan voor Fox News, een nieuwe concurrerende nieuwszender van Rupert Murdoch. De nietsontziende Ailes is van drie zaken overtuigd: conservatieve kijkers hebben behoefte aan hun eigen nieuws, nieuws hoeft niet per se over feiten te gaan en als het goed gaat met Fox, kan hij niet de laan uit worden gestuurd.

Gevolgen
Hoe ging Ailes te werk? Wat deed hij om Fox News naar de top te brengen, en wat waren de gevolgen van zijn acties voor zijn persoonlijk leven?

De zevendelige dramaserie The Loudest Voice is vanaf 23 oktober elke vrijdag om 22.20 uur te zien op NPO 2. De serie is nu al in zijn geheel te zien op NPO Plus.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere dramaserie The Loudest Voice vanaf vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen