Tweede debat tussen Donald Trump en Joe Biden (22 oktober) live op tv

Tweede debat tussen Donald Trump en Joe Biden (22 oktober) live op tv
Wanneer en waar te zien?

Kijktip :

UPDATE: bekijk hier een samenvatting van het debat tussen Trump en Biden

Donderdag- op vrijdagnacht om 03.00 uur Nederlandse tijd kruisen Donald Trump en Joe Biden de degens voor de tweede keer in een groot verkiezingsdebat. In aanloop naar de verkiezingen op 3 november proberen de twee de laatste zwevende kiezers nog te overtuigen. NPO 1 doet live verslag.

Voorbeschouwing bij Op1
Vanaf 01.30 uur is er weer een voorbeschouwing met een speciale uitzending van de talkshow Op1. Deze voorbeschouwing wordt gepresenteerd door het nieuwe gelegenheidsduo Jeroen Pauw en Tijs van der Brink.

Zij ontvangen aan tafel onder meer Amerikadeskundigen Charles Groenhuijsen, Raymond Mens en Nina Zeelen. Ook zijn Amerikaans correspondent Laila Frank te gast en programmamaker Iris van Lunenburg te gast. De uitzending duurt tot 05.15 uur.

Mute-knop
Om een herhaling van het vorige debat te voorkomen, heeft de organisatie in Nashville, Tennessee besloten de microfoon van de ene kandidaat te dempen als de andere kandidaat aan het woord is. De Republikeinse kandidaat Trump heeft al gemeld dat hij het hier niet mee eens is.

De uitzending van Op1 begint vanavond om 01.30 uur op NPO1. Het debat is tussen 03.00 uur en 03.40 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede debat tussen Donald Trump en Joe Biden (22 oktober) live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen