Vannacht in speciale uitzending Op1: Charles Groenhuijsen over debat Trump - Biden

Vannacht in speciale uitzending Op1: Charles Groenhuijsen over debat Trump - Biden
Jeroen Pauw en Tijs van der Brink presenteren nacht

Kijktip :

De Amerikaanse verkiezingen staan voor de deur: op 3 november kunnen de Amerikanen naar de stembus. Komende nacht vind het tweede en laatste verkiezingsdebat plaats. Op1 heeft daarom een speciale uitzending om voor- en na te beschouwen op het debat, dat ook wordt uitgezonden.

Bekijk hier waar je het volledige debat kunt kijken.

De gasten in Op1 - vrijdagnacht 23 oktober

  • Amerikadeskundigen Charles Groenhuijsen, Raymond Mens en Nina Zeelen beschouwen voor op en na over het verkiezingdebat, dat om 03.00 uur begint.
  • Amerikaans correspondent Laila Frank en programmamaker Iris van Lunenburg vertellen over de situatie in de verschillende Amerikaanse staten.
  • De debattechnieken van Biden en Trump en de prestaties van de moderator van het debat worden besproken met Roderick van Grieken, directeur van het Nederlands debatinstituut.
  • Via live-verbindingen wordt contact gemaakt met Nederlanders die al vrij lang in Amerika wonen, onder hen zitten zowel Trump- als Biden-stemmers.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdagnacht 23 oktober gepresenteerd door Jeroen Pauw en Tijs van der Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vannacht in speciale uitzending Op1: Charles Groenhuijsen over debat Trump - Biden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen