Donderdag in Jinek: o.a. Lodewijk Asscher over nieuw corona-dieptepunt

Donderdag in Jinek: o.a. Lodewijk Asscher over nieuw corona-dieptepunt
De gasten van donderdag 22 oktober

Kijktip :

Het gaat niet goed met de coronabesmettingen in ons land. Bij Jinek wordt erover gepraat met Lodewijk Asscher, David Baden, Arnold Bosman en Liesbeth van Rossum. Wie zijn er nog meer te gast op donderdag 22 oktober?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 22 oktober

  • Johan Derksen is een echte muziekliefhebber, maar hij is ook een radio DJ. 'Bij de lachgrage diskjockeys en schijtlollige sidekicks' ontbreekt het volgens Johan namelijk aan echte muziek. Johan en zijn chauffeur en zangeres AJ Plug schuiven aan.
  • Met ruim 9000 besmettingen en meer dan 2000 patiënten in de ziekenhuizen slaat het coronavirus opnieuw toe. De roep om strengere maatregelen wordt steeds harder. Voorzitter van spoedeisende hulpartsen David Baden, PvdA-leider Lodewijk Asscher, RedTeam-epidemioloog Arnold Bosman en internist Liesbeth van Rossum schuiven aan bij Jinek om erover te praten.
  • Bas Timmer beleefde zijn doorbraak als mode-ontwerper met Sheltersuit. Hij staat in de top 10 van veelbelovende leiders van het zeer gerenommeerde Amerikaanse tijdschrift TIME. Hoe is dat zo gekomen? En wat is Sheltersuit precies? Hij vertelt er alles over bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: o.a. Lodewijk Asscher over nieuw corona-dieptepunt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier