Vanavond op tv: Postcodeloterij Eén Tegen 50, Project Rembrandt, Undercover Nederland en meer

Vanavond op tv: Postcodeloterij Eén Tegen 50, Project Rembrandt, Undercover Nederland en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 oktober

Kijktip :

Vanavond kun je kijken naar een aantal programma's die weer terug zijn op televisie! Ga bijvoorbeeld naar RTL4 om de coronaproof-versie van Eén tegen 100 te zien: Postcode Loterij Eén Tegen 50. Of kijk naar een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar opnemen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Postcode Loterij Eén Tegen 50

RTL 4
20:00 uur

De kennisquiz Eén tegen 50 is weer terug met een nieuw seizoen van de coronaproof-versie van Eén tegen 100. Eén kandidaat krijgt vragen van Caroline Tensen en moet tegenkandidaten wegspelen om geld te verdienen. Niet alleen de hoofdkandidaat naast Caroline, maar ook de 50 kandidaten op de tribune kunnen geld winnen. Elke keer als de hoofdkandidaat afvalt, mogen de spelers op de tribune die nog in het spel zitten onderling 5 duizend euro verdelen. De kandidaat die het spel speelt krijgt bij elke nieuwe vraag de keuze uit twee opties: De ene keer kun je kiezen uit twee categorieën, de andere keer uit bijvoorbeeld twee foto's of twee geluidsfragmenten. Maar ook de makkelijk/moeilijk-optie komt nog steeds voorbij. Elke zondag om 20:00 uur op RTL 4.


Tv-première: The Conjuring 2

Veronica
20:00 uur

In 1977 reizen paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren naar Londen, waar alleenstaande moeder Peggy Hodgson geplaagd wordt door een boosaardige geest. Wanneer Peggy's dochter tekenen vertoont van duivelse bezetenheid, worden Ed en Lorraine het nieuwe doelwit in hun poging om het meisje te redden.


Terug: Project Rembrandt

NPO 1
20:20 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Project Rembrandt, waarin amateurschilders het tegen elkaar opnemen. Ze krijgen een half jaar om het oude ambacht van kunstschilder onder de knie te krijgen. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:25 uur op NPO 1. In de eerste aflevering krijgen dertig mensen de kans om bij de tien talenten te komen die gecoacht gaan worden door bevlogen docenten. Zo krijgen ze de kans hun talent in figuratieve kunst te ontdekken of verder te ontwikkelen. Iedere aflevering moeten de amateurschilders opdrachten uitvoeren, waarbij ze de grote meesters als Rembrandt, Van Gogh en Vermeer niet kopiëren en imiteren, maar hun werk erdoor laten inspireren en zo hun eigen stijl ontwikkelen. De jury, met daarin Pieter Roelofs, hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum en gespecialiseerd in 17de-eeuwse Nederlandse schilderkunst, en Lita Cabellut, kunstenares, bepaalt wie er doorgaat en wie er afvalt. Annechien Steenhuizen presenteert het programma.


Terug: Undercover in Nederland

SBS 6
21:30 uur

Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Undercover in Nederland, waarin hij met de verborgen camera allerlei duistere zaken ontmaskerd. Elke zondag rond 21:30 uur op SBS6. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen onderzoeken Stegeman en zijn team de levendige handel in illegaal en ongekeurd vlees. En wat blijkt? Verboden Afrikaans oerwoudvlees wordt in ons land onder de toonbank verkocht. Het vlees is levensgevaarlijk omdat het allerlei dodelijke virussen in ons land kan brengen, zoals de Afrikaanse varkenspest of mond- en klauwzeer. Virologen spreken in de uitzending hun zorgen uit over de gevaren van deze handel. Alberto stelt de politie en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit op de hoogte van de misstanden.


Terug: In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt

NPO 2
22:25 uur

Het programma In Europa - de geschiedenis op heterdaad betrapt', waarin Geert Mak door Europa en de recente Europese geschiedenis trekt, is terug met het vervolg van de serie. De eerste tien afleveringen waren begin dit jaar te zien. Het vervolg is de komende zondagen om 22:25 uur op NPO 2. In deze aflevering onderzoekt Geert Mak de terugkeer van de Koude Oorlog en de modus operandi van veiligheidsdiensten anno 2020. In Kirkenes, een klein Noors stadje hoog boven de poolcirkel, zag men tot voor kort de Russen als goede buren. Totdat stadsgenoot Frode Berg in Moskou wordt opgepakt voor spionage. Frode's vrienden zijn met stomheid geslagen. De Russische asielzoeker Vladimir denkt dat de pensionado erin is geluisd, net zoals hijzelf ooit. De affaire toont dat het klassieke handwerk bij de inlichtingendiensten weer helemaal in zwang is. Maar wat zegt Frode zelf?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Postcodeloterij Eén Tegen 50, Project Rembrandt, Undercover Nederland en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV