Eerste seizoen Netflix-hit Undercover vanaf december te zien op SBS6

Eerste seizoen Netflix-hit Undercover vanaf december te zien op SBS6
Elke vrijdag een dubbele aflevering

Nieuws :

Het tweede seizoen van de Nederlands/Vlaamse misdaadserie Undercover is momenteel in volle gang op Netflix, maar de mensen die het eerste seizoen nog niet gezien hebben omdat ze niet over een Netflix-abonnement beschikken hebben ook iets om naar uit te kijken: vanaf december zendt SBS6 het eerste seizoen uit op televisie.

Dubbele afleveringen
Hoewel veel Nederlanders inmiddels een Netflix-account hebben, wil niet iedereen voor de streamingdienst betalen. SBS6 biedt nu uitkomst, want vanaf december zal de zender elke vrijdag een dubbele aflevering van Undercover uit gaan zenden op televisie. Het gaat om het eerste seizoen, dat in het voorjaar van 2019 verscheen op de streamingdienst.

Tekst gaat verder onder video's.

Ferry Bouman
In de serie maken we kennis met Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers), een meedogenloze drugscrimineel die zijn imperium bij voorkeur vanuit zijn chalet op de camping bestuurt. De Belgische politie is hem echter op het spoor en undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim de Rooij (Anna Drijver) proberen het net rond Bouman en zijn vrouw Danielle (Elise Schaap) te sluiten.

Het eerste seizoen van Undercover is in december elke vrijdag op SBS6 te zien. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Undercover terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De serie is ook te streamen via Netflix.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste seizoen Netflix-hit Undercover vanaf december te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen