Realityprogramma Borsato's Budget Bruiloft vanaf woensdag weer te zien op RTL 5

Realityprogramma Borsato's Budget Bruiloft vanaf woensdag weer te zien op RTL 5
Een bruiloft voor weinig geld

Kijktip :

Vanaf woensdag 28 oktober is het realityprogramma Borsato's Budget Bruiloft weer te zien op RTL 5. Hierin volgen we bruidsmodevedette Mary Borsato (de moeder van Marco) en haar beste vriendin Betty de Groot bij het regelen van droombruiloften voor weinig geld.

Borsato's Budget Bruiloft gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Financiële middelen
Het huwelijksfeest is vaak een onvergetelijke dag voor een pasgetrouwd stel, maar sommigen kunnen zich al die uitbundigheid niet veroorloven door beperkte financiële middelen. Gelukkig staan Mary en Betty paraat om hun dromen alsnog uit te laten komen. Samen willen ze met hun expertise, netwerk en creativiteit de perfecte budgetbruiloft organiseren voor een verliefd koppel.

Tekst gaat verder onder video's.

Tegenprestaties
Gezamenlijk grijpen Mary en Betty elke uitdaging aan, maar om de dromen van hun cliënten uit te laten komen moeten ze soms opmerkelijke tegenprestaties leveren. Van eigenhandig satéspiesjes rijgen tot mest scheppen in ruil voor een paard voor de bruidskoets. In de eerste afleveringen organiseren ze een droombruiloft voor Roy en Marieke, die elkaar in 2006 ontmoetten in de daklozenopvang.

Het programma Borsato's Budget Bruiloft is vanaf woensdag 28 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Borsato's Budget Bruiloft terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Borsato's Budget Bruiloft vanaf woensdag weer te zien op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen