Maandag in Jinek: o.a. Jean Luc Murk over laatste corona-ontwikkelingen

Maandag in Jinek: o.a. Jean Luc Murk over laatste corona-ontwikkelingen
De gasten van maandag 26 oktober

Kijktip :

Het gaat niet goed met de coronacijfers in Nederland. De besmettingen blijven maar oplopen, en daarom zullen de komende dagen cruciaal worden in de eventuele aanscherpingen van maatregelen. Arts-microbioloog Jean Luc Murk en politiek verslaggever Marieke van de Zilver praten je bij aan tafel bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast zijn.

De gasten in Jinek - maandag 26 oktober

  • Afgelopen vrijdag bracht Bruce Springsteen zijn 20e album uit. Fans van het eerste uur Art Rooijakkers, Dolf Jansen en Kluun zijn te gast om over hun grote held te praten. Wat maakt Springsteen zo bijzonder?
  • Het is de week van de waarheid als het gaat om de oplopende coronabesmettingen. Gaan we opnieuw een lockdown in? Politiek verslaggever Marieke van de Zilver en arts-microbioloog Jean-Luc Murk zijn te gast bij Jinek om de cijfers te duiden.
  • Boyan Slat zet plasticsoep om in iets positiefs. Vanavond schuift hij aan om er alles over te vertellen. Want wat voor mogelijkheden biedt de plastic soep? Kunnen we het plastic recyclen?

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: o.a. Jean Luc Murk over laatste corona-ontwikkelingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen