Vanavond op tv: Atalanta - Ajax (Champions League), naaktshoot Het Perfecte Plaatje

Vanavond op tv: Atalanta - Ajax (Champions League), naaktshoot Het Perfecte Plaatje
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 oktober

Kijktip :

Zes dagen na de teleurstellende nederlaag tegen Liverpool kan Ajax revanche nemen: vanavond spelen ze uit tegen Atalanta Bergamo. Verder onder meer de gevreesde, jaarlijkse naaktshoot in Het Perfecte Plaatje. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Kosovo - Nederland

Veronica
18:50 uur

Om 19:00 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Kosovo - Nederland. De Nederlandse vrouwen zijn sinds afgelopen vrijdag (7-0 tegen Estland) zeker van het EK voetbal in 2022. In de kwalificatiegroep staan nu nog twee duels tegen Kosovo op het programma. In de Kosovaarse hoofdstad Pristina spelen de Oranje Leeuwinnen tegen een elftal uit een land met minder dan twee miljoen inwoners.


Het Perfecte Plaatje: naaktshoot

RTL 4
20:30 uur

De negen overgebleven deelnemers van Het Perfecte Plaatje krijgen in deze aflevering de jaarlijkse naaktshoot en gaan voor een iconische anderhalvemetersamenleving-foto. De BN'ers gaan de straat op. In Den Haag moeten zij de anderhalvemetersamenleving vastleggen en proberen een iconisch beeld af te leveren. Ook dit jaar is er weer een naaktshoot. Op veilige afstand maken de aspirant-fotografen een erotische foto van een model, onder de douche.


Volle Zalen: Olga Zuiderhoek had corona

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van Volle Zalen volgt Cornald Maas actrice Olga Zuiderhoek (73), die afgelopen voorjaar corona kreeg. Zuiderhoek is bekend van rollen in onder andere Penoza en Het Dagboek van Hendrik Groen en was een tijdje 'doodziek' en 'helemaal alleen'. Ook was ze bang het niet te overleven. Ze heeft de draad voorzichtig weer opgepakt en werkt aan een zelfgeschreven solovoorstelling, die ze door haar ervaring met het virus grondig heeft aangepast.


Live: Atalanta - Ajax

SBS 6
20:30 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van Atalanta - Ajax in de Champions League. Online kun je kijken via de livestream op KIJK.nl en via Gids.tv. Na de nederlaag in eigen huis tegen Liverpool afgelopen week, speelt Ajax dinsdag opnieuw een wedstrijd in de groepsfase. In Groep D is Atalanta de tegenstander. Die club won in de eerste speelronde met 4-0 bij FC Midtjylland. De Italianen bereikten in het afgelopen Champions League-seizoen verrassend de kwartfinales.


Hij is een zij: tijd voor borstvergroting

NPO 3
21:15 uur

In deze aflevering van Hij is een zij krijgt Maria (23) een borstvergroting. Ze droomt van een vrouwelijk silhouet, het liefst met een grote cupmaat. Voor Finn (41) is het dubbel feest: hij is jarig én heeft na lang wachten een datum voor de geslachtsbevestigende operatie. Het is zijn droom om staand te kunnen plassen. llona (59) is op latere leeftijd uit de kast gekomen als trans vrouw, de medische transitie kan Ilona daarom niet snel genoeg gaan. Vandaag wordt haar gezicht voor het eerst gelaserd.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Atalanta - Ajax (Champions League), naaktshoot Het Perfecte Plaatje of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV