Slotaflevering Waar doen ze het van? woensdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Waar doen ze het van? woensdag te zien op NPO 1
Kijkje in het leven van verschillende gezinnen

Kijktip :

Op woensdag 28 oktober is de laatste aflevering van de documentaireserie Waar doen ze het van? te zien op NPO 1. Nog één keer krijgen we een kijkje in de levens van verschillende gezinnen, die moeten rondkomen van een sterk variërend maandbudget.

Waar doen ze het van? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Mexico
De welgestelde miljonairsfamilie Azimi reist in deze laatste aflevering naar Mexico voor een luxe vakantie. Ze hebben echter ook net een nieuw pand gekocht. Tijdens de vakantie doemt de vraag op of vader Salar zich eindelijk eens kan focussen op zijn gezin - of is hij alleen maar met zaken bezig? Verder zien we hoe Marco en Joke een belangrijke stap in hun leven nemen: ze willen stoppen met roken.

Zwanger
Het stel heeft niet veel te besteden, maar geeft maar liefst een derde van hun weekbudget (25 euro) uit aan tabak. Dat moet stoppen. Daarnaast blijkt er bij de familie Geerts een extra kostenpost bij te komen, maar de zeven kinderen weten nog niet dat Annemarie zwanger is. De vraag is: zijn ze er blij mee? En gaat het Giovanna nu eindelijk lukken om de reis naar Italië te boeken? Heeft ze genoeg gespaard?

De slotaflevering van Waar doen ze het van? is op woensdag 28 oktober om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Waar doen ze het van? terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Waar doen ze het van? woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen