Dinsdag in Op1: Stef Bos schrijft levenslied voor gewone mensen

Dinsdag in Op1: Stef Bos schrijft levenslied voor gewone mensen
De gasten van dinsdag 27 oktober

Kijktip :

Stef Bos is al weken te zien in Beste Zangers, waar hij hoge ogen gooit. Daarnaast heeft hij een nieuw programma: Serenade van Stef. Hierin bezoekt hij gewone mensen met bijzondere verhalen. Waarom is dit zo inspirerend voor hem?Hij vertelt erover bij Op1. Benieuwd wie de andere gasten zijn? Je leest het hieronder.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 27 oktober

  • Vanavond houden premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) een kort persmoment waarin ze zullen ingaan op het toenemend aantal coronabesmettingen. Viroloog Anne Wensing en politiek verslaggever Xander van der Wulp schuiven aan om de nieuwe coronacijfers te bespreken.
  • Stef Bos heeft een nieuw programma: Serenade van Stef. In dit programma bezoekt Stef mensen met bijzondere verhalen. En hij schrijft een lied voor hen. Stef vertelt er vanavond over bij Op1.
  • Peter Langenbach van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam moest vandaag voor de zoveelste keer de spoedeisende hulp sluiten, vanwege de toeloop van coronapatiënten. Net zoals veel mensen maakt hij zich zorgen over de ontwikkeling van het coronavirus.
  • Marjon Moed is theatermaker. Sinds corona zit ze thuis zonder werk. En omdat dat niks voor haar is, helpt ze nu als buddy in het ziekenhuis. In Op1 vertelt ze vanavond waarom haar dat zoveel voldoening geeft. Ze hoopt hiermee anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ook Marieke Koenen is te gast. Zij is initiatiefnemer van het buddyproject en OK-assistent.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 26 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Stef Bos schrijft levenslied voor gewone mensen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier