Nieuw seizoen van Droomhuis gezocht gaat vrijdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen van Droomhuis gezocht gaat vrijdag van start op NPO 1
Kijkcijferkanon van Omroep MAX is terug

Kijktip :

Vanaf vrijdag 30 oktober is het kijkcijferkanon Droomhuis gezocht van Omroep MAX weer terug op de buis. Opnieuw is te zien hoe een aantal Nederlanders in het buitenland op zoek gaan naar hun gedroomde vakantiehuis, uiteraard met behulp van presentator Sybrand Niessen.

Droomhuis gezocht gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Florida
In de eerste aflevering zien we hoe Marcel en Ilona op zoek gaan naar een droomhuis in de Amerikaanse 'Sunshine State': Florida. Ze kwamen hier in december 1988 voor het eerst, tijdens hun huwelijksreis. Sindsdien gaan ze regelmatig op reis naar de Verenigde Staten en Florida in het bijzonder. Nu is het volgens hen tijd om er een huis te kopen, en dus gaat Niessen op basis van hun budget op zoek naar geschikte huizen.

Praktische tips
Daarnaast krijgen Marcel en Ilona een aantal praktische tips. Waar moeten ze op letten bij de aankoop van een (vakantie)huis? En hoe komen ze op een verantwoorde manier tot de juiste keuze? Dit seizoen is ook Carrie ten Napel weer van de partij. Ze maakt sinds dit jaar furore als presentatrice van Op1, maar ze had ook tijd om voor Droomhuis gezocht op pad te gaan. Ze verkent de omgeving en bezoekt Florida en Nationaal Park de Everglades, een gigantisch moeras dat duizenden jaren oud is.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis gezocht is vanaf vrijdag 30 oktober wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van Droomhuis gezocht gaat vrijdag van start op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV