Serierecensie: Kelder van Krikke is hilarische omdenkserie met Bram Krikke

Serierecensie: Kelder van Krikke is hilarische omdenkserie met Bram Krikke
Het is écht de Grote Bram Krikke Show

Film :

Vanaf 26 oktober staat Kelder van Krikke op Videoland. Ben je een liefhebber van de persoon Bram Krikke, dan zul je deze serie prima kunnen waarderen! Lees hier de recensie van Kelder van Krikke.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Grote shows
Bram Krikke is klaar voor de grote shows! De shows van Jimmy Fallon en Ron Brandsteder: dat wil Krikke ook. Gelukkig heeft Videoland nog wel een gaatje voor hem. Helaas is er geen budget voor een grote show en zal hij het moeten doen met een kelder...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
De nieuwe Videoland-pilot draait maar om één persoon: Bram Krikke. Ben je een liefhebber van de "talentvolle presentator", dan ben je fan van deze show. De reality-serie dwaalt niet af van zijn doel: Krikke wil een grote show. De Videoland-serie staat bol van de zelfspot, waarvan Bram zelf het perfecte voorbeeld is. Vooral de laatste aflevering is er één om van te smullen. Een hilarische onemanshow die omdenken een andere dimensie geeft, maar wel alleen geschikt voor de mensen die de humor van Bram Krikke goed kunnen hebben. 3,5 ster.

Cast
Naast Bram Krikke (Zomer van Art) zien we ook Peter van der Vorst, Herman den Blijker en Hans Kazan in deze serie.

Kelder van Krikke is vanaf 26 oktober 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Komedie, Reality. Tijdsduur: 5 afleveringen van 15 minuten.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Kelder van Krikke is hilarische omdenkserie met Bram Krikke of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen