Nieuw seizoen Klikbeet start zondag 1 november op NPO 3

Nieuw seizoen Klikbeet start zondag 1 november op NPO 3
Satirisch programma is terug

Kijktip :

Vanaf zondag 1 november is het satirische programma Klikbeet terug met een nieuw seizoen op NPO 3. Elke week is er weer een nieuwe aflevering te zien met hilarische sketches, waarmee ook de actualiteit onder de loep wordt genomen.

Klikbeet gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Coronavirus
Het team van Klikbeet weet van elk nieuwsfeitje wel een bizarre en hilarische sketch te maken, maar gaat dat ook lukken met het coronavirus? De pandemie zal ongetwijfeld aan bod komen in dit nieuwe seizoen, maar of er ook echt wat te lachen valt... Samen met een aantal collega-comedians zullen de Klikbeet-acteurs de kijker weer verrassen met hilarische scènes.

Tekst gaat verder onder video's.

Werkelijkheid
Na het zien van de sketches van Klikbeet kun je uiteindelijk maar één conclusie trekken: de werkelijkheid is echt niet heel veel gekker dan in het Klikbeet-universum. Het vaste team van acteurs wordt ook dit seizoen gevormd door Kees van Amstel, Eva Crutzen, Alex Ploeg, Stefan Pop en Tex de Wit.

Het nieuwe seizoen van Klikbeet is vanaf zondag 1 november wekelijks rond 22.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Klikbeet start zondag 1 november op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier