Vanavond op tv: Kamp van Koningsbrugge, Sterren Op Het Doek, Halloweenfilms en meer

Vanavond op tv: Kamp van Koningsbrugge, Sterren Op Het Doek, Halloweenfilms en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 oktober

Kijktip :

Het is vanavond tijd voor Halloween, wat betekent dat je van een aantal heerlijke horrorfilms kunt genieten. Houd je niet van griezelen, dan kun je onder meer kijken naar Eva Jinek in Sterren Op Het Doek, het nieuwe programma Kamp van Koningsbrugge of de docuserie The Trump Show. En er is meer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 31 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Halloween

Veronica
Veronica
20:00 uur

In de film Halloween is het vier decennia geleden sinds Laurie Strode ternauwernood ontsnapte aan de moordtocht van Michael Myers op halloweenavond. Die nacht achtervolgt haar nog altijd en door haar paranoïde gedrag is ze vervreemd geraakt van haar familie. Wanneer de gemaskerde moordenaar op vrije voeten komt, wordt haar grootste angst werkelijkheid.


Nieuw: Private Eyes

NET 5
NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond zendt Net5 de Canadese comedy-dramaserie Private Eyes uit. Elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur. De serie gaat over Matt Shade, een voormalig professioneel ijshockeyer, die als privédetective aan de slag gaat. Dat doet hij met privédetective Angie Everett. Ze bundelen hun krachten om de zaak van zijn cliënt te onderzoeken; een jonge speler die onder verdachte omstandigheden ziek wordt.


Start: The Sandhamn Murders seizoen 3

NPO 3
NPO 3
20:30 uur

Vanavond start het derde seizoen van de Zweedse misdaadserie The Sandhamn Murders. Elke zaterdag is om 20:25 uur een dubbele afleveringen te zien op NPO 3. De zomer is net begonnen en de nieuwe eilandbewoners Carsten en Celia Larsson hebben iedereen uitgenodigd voor een feest om hun nieuw gebouwde luxe huis in te wijden. Maar niet iedereen kijkt uit naar het feest. Het grote bouwproject heeft de woede van veel van de bewoners van het eiland opgeroepen, die verre van tevreden zijn met hun nieuwe buren.


Nieuw: Kamp Van Koningsbrugge

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

In Kamp Van Koningsbrugge gaan vijftien Nederlanders de loodzware uitdaging aan om de opleiding van de Special Forces te volgen. Het is een uniek experiment, waarbij de deelnemers worden bijgestaan door Jeroen van Koningsbrugge. Hoe het ze vergaat, is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Uit ruim duizend aanmeldingen zijn na een zware medische en psychologische test vier vrouwen en elf mannen geselecteerd. Ze volgen acht dagen lang de loodzware opleiding die de beste getrainde militaire eenheid van ons land ook heeft gevolgd. Onder leiding van instructeurs Ray en Dai, worden de rekruten gepokt en gemazeld. De twee commando-experts halen het uiterste uit de kandidaten en weten precies wat ze willen zien in een commando. Gemotiveerd tot op het bot zijn de deelnemers bereid om zowel fysiek als mentaal het uiterste van zichzelf te geven. Voor de een is het ultieme manier om te ontdekken waartoe hij in staat is. Een ander om zijn moeder trots te maken of om te laten zien dat ook kunnen vrouwen deze loodzware training aankunnen.


Sterren op het Doek: Eva Jinek

NPO 2
NPO 2
20:40 uur

Sterren op het Doek is terug met een nieuw seizoen. Presentator Özcan Akyol interviewt de komende weken bekende Nederlanders, terwijl zij worden geportretteerd door een drietal kunstenaars. Elke zaterdag rond 20:40 uur op NPO 2. De eerste gast is Eva Jinek. De altijd gedreven talkshowpresentator Eva Jinek wordt geportretteerd door drie sterke en getalenteerde vrouwen. Ondertussen heeft ze met Özcan een openhartig gesprek over haar achtergrond en haar moederschap in combinatie met haar ambities en carrière. Aan het einde van de aflevering mag elke BN'er één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel.


Horrorfilm: The Exorcist

Veronica
Veronica
22:05 uur

Dit is de opgepoetste versie met nieuwe scènes van de horrorklassieker The Exorcist. De tiener Regan MacNeil begint vreemde kuren te vertonen. Ten einde raad wendt moeder Chris zich tot priester Damien Karras. Al snel blijkt het meisje door de duivel te zijn bezeten. Karras roept de hulp in van collega-priester Lankester Merrin, een gespecialiseerd duiveluitbanner.


Nieuw: The Trump Show

NPO 2
NPO 2
22:25 uur

De driedelige documentaireserie The Trump Show vertelt in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen het verhaal van president Donald Trump, die zijn ambt wist in te vullen als ware het een realityshow. Collega's en ex-collega's van Trump vertellen over zijn uitdagingen als 'president van de vrije wereld'. De afleveringen zijn deze zaterdag om 22:25 uur en de komende dagen op zondag om 23:05 en maandag om 23:25 uur op NPO 2. Tegen alle verwachtingen in werd Donald Trump vier jaar geleden verkozen tot president van de Verenigde Staten en ging zijn wens in vervulling: hij werd de beroemdste man op aarde. Hoe is het om zonder politieke ervaring aan het hoofd te staan van een grote wereldmacht? Donald Trump kwam het Witte Huis binnen en bracht meteen al veel chaos met zich mee. Daarop wordt in de openingsaflevering ingezoomd. Zijn nieuwe collega's wisten niet goed om te gaan met zijn onvoorspelbaarheid. Na een jaar had Trump alle pogingen om hem te veranderen of 'op te voeden' getrotseerd en wist hij hoe hij het presidentschap wilde invullen.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Kamp van Koningsbrugge, Sterren Op Het Doek, Halloweenfilms en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen