Vanavond op tv: Klikbeet, Undercover in Nederland, komedie-dramafilm The Terminal en meer

Vanavond op tv: Klikbeet, Undercover in Nederland, komedie-dramafilm The Terminal en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 november

Kijktip :

De zondagavond heeft weer genoeg leuke televisie te bieden! Kijk naar Undercover in Nederland waarin Alberto Stegeman de eigenaar van een incassobureau aanpakt, of naar het slot van de spannende thrillerserie Commando's. Zin in wat luchtigers? Het nieuwe seizoen van Klikbeet gaat vanavond ook weer van start of kijk naar de komedie-dramafilm The Terminal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Komedie-dramafilm: The Terminal

Comedy Central
19:55 uur

Na aankomst op JFK airport in New York wordt Viktor Navorski ongewild gevangen in een bureaucratisch net waardoor hij niet terug kan keren naar huis of de VS binnen mag.


Slot: Commando's

NPO 3
20:25 uur

Vanavond komt de thrillerserie Commando's ten einde. Hoe loopt het af met de getraumatiseerde oud-commando's? John en Aza komen aan bij het huis van Berend, waar Berend helemaal door het lint gaat. Hij heeft Isabella vastgebonden en richt zijn wapen op hen. Berend claimt dat het allemaal Johns schuld is. Als John andere keuzes had gemaakt tijdens hun missie, waren ze nu niet allemaal zo compleet naar de kloten. Het arrestatieteam arriveert, samen met Kramer. Kramer probeert op Berend in te praten, maar Berend is te ver heen. Tijdens een barbecue, maanden later, lijkt alles oké te zijn. John is hersteld, Marte en Sophie zijn weer thuis. Totdat Isabella John belt. Ze heeft ontdekt wie achter de geheime missie zat en wie ervan profiteerde. Als John dat hoort, knapt er iets in hem.


Undercover in Nederland: incassoman belazert de boel

SBS 6
21:25 uur

In deze aflevering van Undercover in Nederland pakt Alberto Stegeman de eigenaar van een incassobureau aan. In plaats van geld binnenhalen voor zijn klanten, belazert hij de boel. Stegeman komt hem op het spoor en pakt hem aan. Deze André B. berooft zijn eigen klanten, kennissen en dorpsgenoten voor soms wel tienduizenden euro's per geval. Hij int namelijk wel het geld, maar stort dit niet door naar zijn klanten. Ook liegt hij dat hij geld heeft ontvangen en bedient zich van allerlei oplichtingstrucs. Niet iets dat je van een incassobureau verwacht. Alberto en zijn team zetten een verborgencamera-actie op. Tijdens de confrontatie is de incassoman niet van camera's gediend, maar de camera's draaien door. Al jaren liggen incassobureaus in Nederland onder een vergrootglas. Er is een wildgroei aan kleine bureautjes die alle regels en gedragscodes aan hun laars lappen. Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming vertelt in de uitzending hoe hij het probleem landelijk wil aanpakken.


Terug: The World's Most Dangerous Roads

National Geographic
21:27 uur

Het programma Hot Roads - The World's Most Dangerous Roads is terug op National Geographic met een nieuw seizoen over de gevaarlijkste routes ter wereld. De mensen die gevolgd worden rijden routers over levensgevaarlijke wegen in onder andere Algerije, Bangladesh, Bolivia, Rusland en Servië. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over de Carratera de la muerte - de weg naar de dood - in Bolovia, een van de dodelijkste wegen ter wereld. Het programma rijdt mee met vrachtwagenchauffeur Omar en zijn bijrijder Jaime tijdens hun rit door de Andes.


Terug: Klikbeet

NPO 3
22:35 uur

Het satirische sketchprogramma Klikbeet is terug met een nieuw seizoen. Elke zondag is rond 22:30 uur een nieuwe aflevering te zien. Stefan Pop, Alex Ploeg, Tex de Wit, Eva Crutzen en Kees van Amstel worden ondersteund door collega-comedians en brengen hilarische scènes die je doen realiseren dat de werkelijkheid niet veel gekker is dan het klikbeet-universum.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Klikbeet, Undercover in Nederland, komedie-dramafilm The Terminal en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV