Vanavond op tv: Sylvana Simons in Waar is De Mol?, tv-première Blade Runner 2049

Vanavond op tv: Sylvana Simons in Waar is De Mol?, tv-première Blade Runner 2049
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 november

Kijktip :

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van Waar is De Mol? op het programma, en ook deze week heeft Johnny de Mol weer een spraakmakende gast gestrikt: Sylvana Simons. Verder onder meer de tv-première van Blade Runner 2049. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 2 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Typisch Renesse

NPO 2
19:20 uur

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Zeeuwse Renesse. Met 1500 inwoners en maar liefst 30 duizend slaapplaatsen voor toeristen is Renesse een populaire badplaats. Tijdens de lockdown was het ook hier doodstil op straat, maar vanaf 1 juni mochten de terrassen weer open. De camera's van Typisch legden vast hoe het leven weer op gang kwam in de zomer tot de avond van de persconferentie op 13 oktober.


Tv-première: Blade Runner 2049

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de tv-première van Blade Runner 2049 te zien. Het is 2049 en politieagent K, een Blade Runner, ontdekt een lang verborgen geheim dat totale chaos in de wereld zal veroorzaken. Hij gaat op zoek naar bewijzen en beseft dat alles draait om Blade Runner Rick Deckard, die dertig jaar geleden is verdwenen. De situatie wordt steeds ingewikkelder en gevaarlijker. K slaat op de vlucht, maar zal niet rusten voordat hij de waarheid heeft achterhaald.


Voor wie steek jij een kaarsje op?: herinneringen ophalen

NPO 2
20:30 uur

Op deze maandag 2 november is het Allerzielen en staat KRO-NCRV stil bij de mensen die we missen. Zo bieden we troost in deze bizarre tijd, waarin afscheid nemen en samenzijn extra moeilijk is door de coronamaatregelen. Anita Witzier zet, namens kijkers, drijvende kaarsjes op het water om zo de herinnering levend te houden aan onze dierbaren in de jaarlijkse special Voor wie steek jij een kaarsje op? Dit jaar is er onder meer aandacht voor de overleden surfers uit Scheveningen.


Moordvrouw: start seizoen 3

RTL 8
20:30 uur

RTL 8 herhaalt vanaf vanavond het derde en best bekeken seizoen van de politieserie Moordvrouw. De serie gaat over een uiterst gemotiveerd en professioneel politieteam dat voortdurend onder hoogspanning staat om dreigende catastrofes het hoofd te bieden. In de eerste aflevering van dit seizoen komt een parachutist uit de lucht vallen op een terras. Het blijkt dat zijn scherm niet is opengegaan. Fenna Kremer en haar collega's onderzoeken of het hier gaat om een ongeluk, of dat er iets anders aan de hand is.


Waar is De Mol?: Sylvana Simons

SBS 6
21:30 uur

In deze aflevering van Waar is De Mol? in Nederland verkent Johnny de Mol met politica en voormalig tv-presentatrice Sylvana Simons de provincie Noord-Holland. Vanuit geboorteland Suriname kwam Sylvana als baby met haar ouders terecht in Noord-Holland. Met Johnny maakt ze een roadtrip langs voor haar bekende locaties, maar wordt ze ook verrast met nieuwe Noord-Hollandse bezienswaardigheden.


Nieuw: M & de Housewives van Bucks County

NPO 2
22:20 uur

Margriet van der Linden gaat op zoek naar dé kiezer die beslissend kan zijn bij de race om het Witte Huis: de vrouwen in de Amerikaanse voorsteden. Het programma M & de Housewives van Bucks County is in twee delen te zien: deel twee volgt dinsdag 3 november om 22:40 uur op NPO 2. Wie zijn de vrouwen waar Trump zijn hoop op heeft gevestigd om herkozen te worden? Margriet van der Linden gaat met die vraag naar Bucks County. Dat is een gebied met van die typisch Amerikaanse voorsteden in swingstate Pennsylvania, in de jaren vijftig gebouwd voor de witte middenklasse.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Sylvana Simons in Waar is De Mol?, tv-première Blade Runner 2049 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV