Dinsdag in Volle zalen: acteur Hans Kesting krijgt bezoek van Cornald Maas

Dinsdag in Volle zalen: acteur Hans Kesting krijgt bezoek van Cornald Maas
Eén van de bekendste acteurs van ons land

Kijktip :

Hans Kesting is inmiddels 59 jaar en heeft in de afgelopen decennia een enorme status opgebouwd. Hij behoort nu tot de bekendste en meest geprezen acteurs van ons land, en dinsdag (3 november) staat hij centraal in een nieuwe aflevering van Volle zalen.

Volle zalen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Primeur
Kesting haalde dit jaar het nieuws door als eerste acteur met een première te komen na de versoepeling van de coronamaatregelen: Wie heeft mijn vader vermoord. Daar wil Cornald Maas natuurlijk alles over weten: hoe was het om met deze voorstelling voor slechts dertig mensen te spelen? En hoe was het om na maanden van gedwongen rust überhaupt weer op het podium te staan?

Maastricht
Samen met Maas bezoekt Kesting ook de toneelschool in Maastricht, waar hij zijn opleiding genoot, en de wijk in Rotterdam waar hij een deel van zijn jeugd doorbracht. Het roept veel emoties op bij Kesting, zeker wanneer hij vertelt over de band met zijn ouders en hoe hij zijn homoseksualiteit verborgen probeerde te houden. Ook vertelt Kesting over zijn speciale band met regisseur Ivo van Hove.

Volle zalen is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Volle zalen: acteur Hans Kesting krijgt bezoek van Cornald Maas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier