Gordon weer te zien met nieuw seizoen 100 jaar jong vanaf 16 november

Gordon weer te zien met nieuw seizoen 100 jaar jong vanaf 16 november
Een kijkje in het leven van hoogbejaarden

Nieuws :

Vanaf woensdag 16 november is rasentertainer Gordon weer terug met een nieuw seizoen van zijn prachtige programma 100 jaar jong, waarin hij energieke én excentrieke honderdplussers bezoekt. Zij gunnen hem een inkijkje in hun leven, waaruit blijkt dat ze nog altijd niet achter de geraniums zitten.

100 jaar jong gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Levenslust
Hoewel alle oudjes in 100 jaar jong tijdens of vlak na de Eerste Wereldoorlog zijn geboren, zitten ze nog altijd vol levenslust. Een gloednieuwe koelkast kopen, zelf jam maken met bramen uit eigen tuin of de beurs volgen: geen uitdaging is te groot voor deze inspirerende mensen. Aan Gordon vertellen ze hun bijzondere levensverhaal, dat ontroerend, indrukwekkend én grappig is. Ook laten ze zien dat ze positief in het leven staan.

Tekst gaat verder onder video's.

Deelnemers
Gedurende de reeks bezoekt Gordon onder meer Ingrid (100) uit Bussum. Zij wast, poetst en kookt nog geheel zelfstandig en elke dag maakt ze een paar danspasjes. Haar grootste hobby is tuinieren én ze probeert de beurs te volgen. Ook gaat Gordon langs bij Ria (100). Hoewel ze in een verzorgingstehuis woont, geniet ze daar nog elke middag van een glaasje Chardonnay. Al sinds 1936 schiet Ria elk jaar raak bij de schiettent op de Tilburgse kermis. Het leverde haar de bijnaam "Luchtbuks Ria" op.

Het nieuwe seizoen van 100 jaar jong is vanaf woensdag 16 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV