Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt zijn eigen schilderij

Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt zijn eigen schilderij
Zanger vereeuwigd op het witte doek

Kijktip :

Ook deze week kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van het realityprogramma Ik geloof in mij op SBS6. Hierin volgen we diverse Nederlandstalige artiesten, die nog niet echt een voet tussen de deur krijgen in muziekland. Gaat het ze uiteindelijk nog lukken?

Ik geloof in mij gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Schilderij
Ze doen er in ieder geval alles aan. Zo stroomt René Le Blanc over van de ambities, wat zelfs resulteert in een eigen schilderij: hij wordt door kunstenares en presentatrice Miriam Vleugels vereeuwigd op het witte doek. Ondertussen interviewt ze Le Blanc over zijn carrière voor het programma Creatief met vleugels van de regionale omroep Parkstad.

Tekst gaat verder onder video's.

Bijzondere danseressen
Uiteraard is Le Blanc niet de enige artiest die we in deze aflevering volgen. We zien ook hoe Rutger het hoog tijd vindt voor een nieuwe bril, en hij wil daarna ook nieuwe 'strooifoto's' maken, die hij kan uitdelen. En verder draait Dave zijn nieuwste videoclip op een bijzondere locatie, waarbij ook een aantal bijzondere danseressen komt opdraven.

Ik geloof in mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Ik geloof in mij: René Le Blanc krijgt zijn eigen schilderij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier