Serierecensie: The Undoing is een spannende moordmysterie met topcast

Serierecensie: The Undoing is een spannende moordmysterie met topcast
Met Nicole Kidman, Hugh Grant en Noah Jupe

Kijktip :

Vanaf 26 oktober is er elke week een nieuwe aflevering van de miniserie The Undoing beschikbaar op Ziggo Movies & Series XL. Voor deze duistere en sinistere miniserie (met prachtig intro) zingt Nicole Kidman het nummer Dream a Little Dream of Me. Deze dromen worden een hel in het leven van Grace Fraser. Lees hier de serierecensie van The Undoing.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Jonathan en Grace Fraser
Het verhaal gaat over Grace. Zij is een succesvolle en gerespecteerde therapeut die op het punt staat haar eerste boek te publiceren en heeft een toegewijde man Jonathan en jonge zoon die op een eliteschool in New York City zit. Weken voordat haar boek wordt gepubliceerd, neemt haar hele leven plots een dramatische wending.

Nicole Kidman en Noah Jupe in de miniserie 'The Undoing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Deze serierecensie is gebaseerd op de eerste twee afleveringen. De eerste aflevering van The Undoing start wat traag om de wereld van de New Yorkse rijkelui mooi vorm te geven. Deze serie geeft gas als er een huwelijkscrisis ontstaat na een brute moord op een schoolmoeder en de plotselinge verdwijning van Jonathan Fraser. Het is geweldig dat Hugh Grant weer een rol heeft in deze productie. Alle credits gaan echter naar Kidman, die de serie absoluut draagt. Er is ook een sterke rol weggelegd voor acteertalent Noah Jupe en een lekkere duistere rol voor Donald Sutherland als Grace’s steenrijke vader. Gaat je hart sneller kloppen van moordmysterie's, een instortend huwelijk en spannende rechtzaak vol dubbel bodems? Dan is dit een dikke aanrader. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Nicole Kidman (The Beguiled) en Hugh Grant (The Gentlemen) zijn ook Donald Sutherland (The Hunger Games), Noah Jupe (Honey Boy), Noma Dumezweni (Mary Poppins Returns) en Edgar Ramírez (Gold) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Susanne Bier (Bird Box).

The Undoing verschijnt exclusief op Ziggo Movies & Series XL. De verschijning van de afleveringen loopt gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending op HBO, dus je kunt wekelijks genieten van een nieuwe aflevering. De laatste aflevering is op maandag 30 november te zien. Aantal afleveringen: 6, IMDb-score: 8,2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: The Undoing is een spannende moordmysterie met topcast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV