Serierecensie: Dash & Lily is heerlijke liefdesspeurtocht door New York in kerstsfeer

Serierecensie: Dash & Lily is heerlijke liefdesspeurtocht door New York in kerstsfeer
Met Austin Abrams en Midori Francis

Kijktip :

Sinds 10 november staat de serie Dash & Lily op Netflix. Terwijl in menig Hollands huiskamer de kerstboom al wordt opgezet, doet de streamingdienst met de rode N er nog een schep bovenop. Romantiek, komedie en drama in een sprankelend New York, met een heuse speurtocht naar Cupido in kersttijd. Lees hier de serierecensie van Dash & Lily.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmsrecensies.

Notebook Boy
Het verhaal speelt zich af van 17 december tot 31 december. Dash heeft een enorme hekel aan de feestdagen en Lily is gek op Kerstmis. Wanneer ze op verschillende locaties in New York een notitieblokje uitwisselen met daarin hun grote dromen en verlangens, ontdekken ze meer gemeen te hebben met elkaar dan ze hadden verwacht. Langzaam bouwt er een vakantieliefde op tussen de cynische Dash en de optimistische Lily.

Actrice Midori Francis in de serie 'Dash & Lily'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Dash & Lily is een Amerikaanse romantische komedieserie uit het jaar 2020. Deze young adult serie is gebaseerd op Dash & Lily's Book of Dares van David Levithan en Rachel Cohn. Na het zien van deze serie (8 afleveringen van rond de 25 minuten) overheersen een goed en romantisch gevoel. Elke keer als je denkt dat het verhaal wat instort, weet de serie je toch weer te verrassen. Met leuke rollen voor Midori Francis en Austin Abrams. Al met al een uitstekende toevoeging op Netflix, waarin je hoopt dat Dash en Lily elkaar zullen ontmoeten. Die eerste ontmoeting laat lang op zich wachten, maar geduld wordt beloond. Een speurtocht naar de liefde, vol tegenslagen, bemoeizuchtige familie en gevaarlijke exen in het prachtige, in kerstsferen gehulde New York. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Midori Francis (Ocean's Eight) en Austin Abrams (Euphoria) is ook Glenn McCuen (Teen Wolf), en Jodi Long (Desperate Housewives) in deze serie te zien. Deze productie is onder andere geregisseerd door Fred Savage (Modern Family).

Dash & Lily is vanaf 10 november 2020 op Netflix te zien. Genre: Komedie, Drama, Romantiek. Deze serie bevat 8 afleveringen van 25 minuten. IMDb-score 8,1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Dash & Lily is heerlijke liefdesspeurtocht door New York in kerstsfeer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV