Nieuwe online datingserie Prince Charming vanaf 16 december te zien op Videoland

Nieuwe online datingserie Prince Charming vanaf 16 december te zien op Videoland
Wie verovert het hart van Marvin?

Nieuws :

Na het enorme succes van De Bachelorette, waarin 'soapie' en Instagram-model Gaby Blaaser op zoek ging naar de liefde van haar leven, volgt nu Prince Charming. In deze online datingserie (die eveneens op Videoland verschijnt) gaat de 29-jarige Marvin op zoek naar zijn man.

Paardrijden
Marvin, afkomstig uit Tegelen, lijkt het allemaal te hebben: hij brengt zijn vrije tijd graag door met vrienden, is regelmatig te vinden in de sportschool, heeft een enorme passie voor paardrijden en werkt bij een internationale farmaceutische groothandel. Er mist echter nog één puzzelstukje in zijn leven: een vriend. Lukt het hem om in Prince Charming zijn droomman te vinden?

Sicilië
Tien vrijgezelle mannen gaan de strijd aan op een prachtige locatie. Ze wonen bij elkaar in een luxueus palazzo op Sicilië, waar ze er alles aan doen om Prince Charming beter te leren kennen. De grote vraag is natuurlijk of er ook daadwerkelijk een liefde opbloeit. Elke aflevering gaat Marvin op groeps- en solodates met de mannen op wie zijn oog is gevallen. Aan het eind van de aflevering stuurt hij de man met wie hij de minste klik heeft naar huis tijdens een 'stropdassenceremonie'.

De nieuwe online datingserie Prince Charming is vanaf woensdag 16 december wekelijks te zien op Videoland. Welke mannen er om de hand van Marvin strijden, is nog niet bekend; zodra dit bekend is lees je het op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV