Nieuw seizoen 100 jaar jong gaat maandag van start op SBS6

Nieuw seizoen 100 jaar jong gaat maandag van start op SBS6
Gordon weer op pad met hoogbejaarden

Kijktip :

Vanaf maandag 16 november is het nieuwe seizoen van 100 jaar jong te zien op SBS6. Het programma was in eerste instantie om 21.30 uur ingeroosterd, maar vanwege de teleurstellende kijkcijfers voor de eerste aflevering van Alle hens aan dek is de programmering omgewisseld; 100 jaar jong begint nu om 20.30 uur.

100 jaar jong gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Eerste Wereldoorlog
Het is ongelooflijk maar waar: alle ouderen die in dit programma worden gevolgd, zijn tijdens of vlak na de Eerste Wereldoorlog geboren. Hoewel ze al een eeuw op deze aardkloot rondlopen, bruisen ze nog altijd van de levenslust. Zo gaat Gordon in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op bezoek bij de 100-jarige Ingrid uit Bussum. Zij wast, poetst en kookt nog geheel zelfstandig.

Tekst gaat verder onder video's.

Luchtbuks Ria
Ook maakt Ingrid elk dag een paar danspasjes, en haar grootste hobby is tuinieren. Ze kweekt eigen meloenen en sproeit regelmatig haar planten. Verder heeft Gordon een ontmoeting met de eveneens 100-jarige Ria, die zweert bij een dagelijks glas Chardonnay in de middag. Ze woont in een verzorgingstehuis, maar schiet al sinds 1936 ieder jaar raak op bij schiettent op de kermis in Tiburg. Ze staat dan ook bekend als Luchtbuks Ria.

Het nieuwe seizoen van 100 jaar jong is vanaf maandag 16 november wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 jaar jong terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 100 jaar jong gaat maandag van start op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier