Maandag in Op1: programmamaker Danny Ghosen over serie met pedojagers

Maandag in Op1: programmamaker Danny Ghosen over serie met pedojagers
De gasten van maandag 16 november

Kijktip :

Pedojagen. Een veelbesproken onderwerp van afgelopen week. Vanavond zullen een actieve pedojager, programmamaker en psycholoog met elkaar in gesprek gaan over dit bizarre fenomeen. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - maandag 16 november

  • Het absolute eindspel van de Brexit is eindelijk begonnen. Boris Johnson kan deze week een handelsdeal met de EU maken of breken. En dat terwijl onder druk van Johnson’s verloofde zijn belangrijkste adviseur opstapte en Johnson ook nog eens in quarantaine zit omdat hij in contact kwam met iemand met corona. Vanavond bij Op1 bespreken we dit met presentator en half-Brit Tom Egbers, VK-correspondent Suse van Kleef en dochter van Tom Egbers, Amy Egbers. Zij is operazangeres en herkent veel van het operagenre in de Britse machtsstrijd.
  • Joost Prinsen is acteur, zanger, presentator, maar geeft brievenschrijvers van het Algemeen Dagblad ook al jaren advies in zijn column ‘Joost mag ‘t weten’. Wil de jongste zoon het nest maar niet verlaten? Joost weet raad. Heeft u één keer iets aardigs over de vieze bitterkoekjespudding van uw schoonmoeder gezegd en krijgt u het toetje nu bij iedere gelegenheid voorgeschoteld. Joost weet hoe hiermee om te gaan. De columns zijn gebundeld in Mijn vrouw pikt zeepjes. In Op1 vertelt hij hoe hij aan zijn wijsheden komt.
  • Pedojagers blijven actief. Dit weekend was er in Goes een mishandeling waarbij de politie uitgaat van geweld door pedojagers. Minister Grapperhaus, de politie en het Openbaar Ministerie deden al een dringende oproep aan pedojagers om te stoppen met het zoeken naar mensen die uit zouden zijn op seks met minderjarigen. Vanavond bij Op1 Bouke van de Vrugt die via internet jaagt op pedoseksuelen, programmamaker Danny Ghosen die in zijn serie met pedojagers op pad ging en psycholoog Iva Bicanic die waarschuwt voor het gevaar van pedojagen.
  • Geen dierentuinen, geen jacht, de bio-industrie opheffen, driekwart minder veeteelt en dus het dier op 1. Dat zijn de speerpunten van de Partij voor de Dieren in het nieuwe verkiezingsprogramma. Met dit verkiezingsprogramma – dat opnieuw ‘Plan B’ heet – gaat Esther Ouwehand voor het eerst als lijsttrekker van de partij, voor zoveel mogelijk stemmen. Vanavond bij Op1 vertelt Esther Ouwehand waarom het radicaal anders moet in Nederland.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 16 november gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: programmamaker Danny Ghosen over serie met pedojagers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier