Deze films & series zijn nieuw op Prime Video in december 2020

Deze films & series zijn nieuw op Prime Video in december 2020
Met onder meer Sound of Metal en The Grand Tour

Kijktip :

De decembermaand is aangebroken. Dat betekent: Sinterklaas, Kerst, warmte, open haard en de geur van dennenaalden. Ook de streamingdiensten zijn daarop ingericht, daarom deze maand veel warme films en series. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in december 2020.

1. Glass (4 december)

Prime Video


David Dunn jaagt op Kevin Wendell Crumb’s bovenmenselijke identiteit van The Beast in een aantal explosieve ontmoetingen, terwijl het duistere gestalte Elijah Price opduikt met een aantal grote geheimen, die een zeer belangrijke sleutel zijn voor beide mannen. Lees hier waar je Glass kunt kijken.

2. Sound of Metal (4 december)

Prime Video


De precaire balans van het leven van drummer Ruben komt op scherp te staan als hij plotseling doof wordt. De film toont zijn worsteling tussen acceptatie en de hoop op wonderbaarlijke genezing. Lees hier waar je Sound of Metal kunt kijken.

3. A Million Little Pieces (5 december)

Prime Video


De jonge druggebruiker en schrijver James Frey brengt een boek uit, zogenaamd zijn memoires, over hoe hij gewond op een vliegtuig ontwaakt zonder enige herinnering. Lees hier waar je A Million Little Pieces kunt kijken.

4. The Wilds, S1 (11 december)

Prime Video


Een groep tienermeisjes met verschillende achtergronden moet vechten om te overleven nadat een vliegtuigongeluk hen op een onbewoond eiland heeft gestrand. Bekijk hier waar je The Wilds kunt streamen.

5. I Am Your Woman (11 december)

Prime Video


Door het misdadige leven van haar echtgenoot Eddie, die zijn zakenpartners heeft bedrogen, moet Jean in de jaren zeventig noodgedwongen met haar kind op de vlucht. De twee krijgen bescherming van Eddie's vriend Cal. Lees hier waar je I Am Your Woman kunt kijken.

6. The Expanse, S5 (16 december)

Prime Video


Een thriller 200 jaar in de toekomst waar de zaak rondom een vermiste vrouw een geharde detective en de kapitein van een opstandig schip bij elkaar brengen. Dit leidt tot een race door het heelal om het grootste complot van de mensheid te ontrafelen. Bekijk hier waar je The Expanse kunt streamen.

7. The Grand Tour Presents: A Massive Hunt (18 december)

Prime Video


Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond zich op de exotische eilanden Réunion en Madagaskar. In Réunion racen ze met sportwagens op 's werelds duurste stuk asfalt, een bizarre ringweg die is aangelegd in de zee. Bekijk hier waar je The Grand Tour Presents: A Massive Hunt kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en NPO Plus.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films & series zijn nieuw op Prime Video in december 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier