Nieuw seizoen The Voice of Holland gaat vrijdag van start op RTL 4

Nieuw seizoen The Voice of Holland gaat vrijdag van start op RTL 4
Met Jan Smit als nieuwe coach

Kijktip :

Heuglijk nieuws voor muziekliefhebbers: vanaf vrijdag 20 november is het nieuwe seizoen van The Voice of Holland te zien op RTL 4. Veel trouwe kijkers zullen bovendien blij zijn met het feit dat Lil' Kleine, die veel kritiek kreeg vanwege het gebrek aan zinnig commentaar, is vervangen door het Volendamse icoon Jan Smit.

The Voice of Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Anouk niet aanwezig
De makers van The Voice hebben ook flink wat aanpassingen moeten doorvoeren om de opnames coronaproof te laten verlopen. Op verzoek van Anouk, die aan ernstige astma lijdt, is het coronaprotocol extra aangescherpt. Zij was niet fysiek bij de opnames aanwezig, maar zat in een zogenaamde "quarantainer" en was via een LCD-scherm verbonden met de andere coaches.

Tekst gaat verder onder video's.

Blind auditions
Ali B, Jan Smit en Waylon namen wél gewoon plaats in de bekende rode draaistoelen. Het concept van The Voice is inmiddels bekend: we beginnen zoals gebruikelijk met de blind auditions. De juryleden krijgen de deelnemers niet te zien en beoordelen ze puur op hun zangkwaliteiten. Vinden ze die goed genoeg, dan drukken ze op de rode knop en draaien ze om. De talenten die minstens één stoel weten om te draaien zijn door; bij meerdere stoelen mogen ze een keuze maken tussen de coaches.

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 20 november wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Voice of Holland gaat vrijdag van start op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier